Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kunnskap er nøkkelen til forandring. Og skal vi nå klimamålene må alle gjøre grep. Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste.
Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt. Under kan du lese om kursene våre i 2022. Trøndersk sjømat, tang og tare, trøndersk øl og ølbrygging, sørsamiske mattradisjoner, trønderske bærterter, om det å redusere matsvinn på middagsbordet, grønne og friske smoothies og vegansk bakst.
La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august.
Vi legger ut kursene våren 2023.
Trønderske bærterter er en hyllest til sommeren. Bli inspirert sammen med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen
Lær the ins and outs of ølbrygging med Marius Watsveen fra Brewshop
Bli med Britannia Hotels souschef Nils Flatmark og lær om trøndersk sjømat
Lær om trønderske bryggerier og trøndersk kvalitetsøl med Gulatings Tommy Holen Helland
Lær om hvordan du lager og dekorerer fargerike, sunne og smakfulle smoothies med Rosalia Redondo Acosta
Lær kreative og smakfulle måter å bruke restemat på. Vi spiser opp maten!
Lær og lag veganske doughnuts og kanelknuter med Valerie Hofmann fra Brød&Sånt
Ta et lynkurs i tre ulike smaker av råmarinert fisk med Rune Sandø fra Unge Kokker
Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra Hotell Frøya
Lær om bruk av reinsdyr og naturen som spiskammer med Eva Nordfjell fra Rørosrein
Lær og sett øl til mat med Roar Hildonen fra To Rom og Kjøkken
Learn how to make the best coffee tasting experience with Einun Skorem; three times winner of The World Kokekaffe Championship
Lær og lag den beste kaffesmaksopplevelsen med Einun Skorem, tre ganger verdensmester i kaffekoking