Cathrine Nilsen Bryllupskake 1200X600 Png

Bær og terte med konditorsjefen

Kursholder: Cathrine Nilsen, konditorsjef Britannia Hotel

Tid: Lørdag 5. august kl. 13:00

Sted: Jonathan Grill, Britannia Hotel

BILLETTER


Bli med når konditorsjef ved Britannia Hotel, Cathrine Nilsen, viser deg hvordan du lager bærterte med det beste av trønderske råvarer!

Den trønderske sommeren byr på det beste av jordbær og bringebær og mange andre typer bær med masse smak. En flott, fyldig og fargerik bærterte er perfekt til å pryde sommerens hagebord.  

Konditorsjef Cathrine Nilsen ved Britannia Hotell vil vise deg hvordan du kan lage bærterte på enkelt vis med trønderske råvarer. Med meieriprodukter fra Rørosmeieriet og egg og smør fra Galåvolden Gård lager hun små og store terter med bær, vaniljekrem og italiensk marengs.  

Du vil lære om hvordan fargesammensetning, det visuelle og ulike sanseinntrykk er like viktig som smak. Hva er lurt å tenke om pynt, og hvordan oppfatter folk det? Cathrine Nilsen vil forklare om smakssammensetning og kombinasjonen av det syrlige og søte, og hva som passer til sesongen.  

En ekte trøndersk bærterte er en hyllest til sommeren og sommerens smaker! 


Om kursholderen

Cathrine Nilsen er konditorsjef ved Britannia Hotell. Hun hadde læretid på kjente og kjære Erichsens Konditori i Trondheim før hun dro til Danmark og tok svennebrev og jobbet senere ved Hotel d’Anglaterre. Hun har også jobbet som konditorsjef ved Hotel Continental i Oslo, Scandic Nidelven, hun har vært med på baker- og konditorlandslaget og vært konditorsjef for Dromedarbakeriet i Trondheim.  

Hun elsker yrket sitt og har vært med på å skrive ny fagbok for videregående skoler, og jobber som sensor for konditorfaget for Trøndelag fylke. Hun er inspirert av de som driver med fantastisk håndverk og de som gjør det lille ekstra. 

Kurset holdes i kurslokalet på Jonathan Grill på Britannia Hotel