30. juli - 1. august 2020

Bryggerifestivalen i Trondheim

30. juli - 1. august 2020

Bryggerifestivalen i Trondheim er en hyllest til bryggekunst og lokalmat, der smak og matkultur står i fokus - en unik festivalopplevelse i hjertet av byen. Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim 30.juli-1. august 2020, og er en festival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste blant trønderske, nasjonale og internasjonale bryggerier.

Bak Norges lengste bar kan du smake deg gjennom utallige ølstiler, møte bryggerne og lære mer om hvordan du kombinerer mat og drikke. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av retter, alt basert på lokale råvarer.


Kjøp startpakke

Startpakken inkluderer 10 Oi!-er (festivalmynter) og et smaksglass, og kan forhåndsbestilles på nett. 

Kjøp startpakke

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 24.10.19
Juleølet har kommet!
I dag slipper Vinmonopolet nesten 250 juleøl. På lista finner du bryggerier fra både inn- og utland, og i et vidt spenn av ølstiler. »

Bryggerifestivalen | 18.09.19
Hva skjer i ølbyen Trondheim og omgegn?
Mens vi venter på Bryggerifestivalen 2020 - her finner du en oversikt over høstens ølsmakinger, kurs, festivaler og andre arrangement i Matriket Midt. »

Bryggerifestivalen | 01.08.19
Trøndelag er lokalmatrike nummer 1 i Norge
- Dette er utvilsomt Norges aller, aller beste lokalmat- og drikkefestival! Og nå har Trøndelag inntatt Norgestoppen når det gjelder Spesialitetsmerkede produkter. Dette er Norges lokalmatrike nummer 1, sa administerende direktør i Matmerk Nina Sundqvist. Hun delte ut heder og ære til trønderske produsenter på første dag av Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim. »

Bryggerifestivalen | 30.07.19
Populært med Bryggerifestival
Torsdag formiddag er vi i gang, velkommen til Bryggerifestivalen 2019! »

Arrangør

Bryggerifestivalen i Trondheim arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2013, og har siden utviklet seg til å bli en attraktiv kunnskapsarena og utstillingsvindu for håndverksøl, både fra regionen og landet for øvrig. Vi satser på kvalitet fremfor kvantitet, og har ingen ambisjoner om å bli størst. Men det er mange som mener vi er best, og det er et mål vi fortsetter å jobbe for! 

Hovedsamarbeidspartner