Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim er en festival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl.

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim, samtidig med Trøndersk Matfestival.

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender.

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Du kommer neppe til å greie å smake deg gjennom alt, men for å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Arrangør

Bryggerifestivalen i Trondheim arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2013, og har siden utviklet seg til å bli en attraktiv kunnskapsarena og utstillingsvindu for håndverksøl, både fra regionen og landet ellers. Vi satser på kvalitet fremfor kvantitet, og har ingen ambisjoner om å bli størst. Men det er mange som mener vi er best, og det er et mål vi fortsetter å jobbe for! 

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 17.11.20
Blind bonde og babe gir deg te-tips
Er du glad i en kopp rykende varm te på kalde og regntunge kvelder? På Strå Blomsterverksted på Bakklandet har Blinde Bonde og Babe pop-up fram til 27.november, med tekurs på tirsdager. »

Bryggerifestivalen | 26.06.20
Suksess med Bryggerifest!
Fredag 31. juli spilte Skambankt i Trondheim - og konserten ble streamet til elleve ulike bryggeri i hele Trøndelag. »

Bryggerifestivalen | 14.05.20
Trøndersk dugnadsånd i bryggeribransjen
Et nytt, trøndersk produkt fra start til mål, og typisk eksempel på samarbeidsånden vi trenger i denne utfordrende tida! »

Matriket Midt | 27.04.20
Utforsk smaken av Trøndelag i sommer
Bryggerifestivalen 2020 er avlyst, vi oppfordrer alle til å støtte sitt lokale bryggeri og fortsette å velge lokalt brygg. »

Hovedsamarbeidspartner