Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim 29.-31. juli 2021

Bryggerifestivalen i Trondheim 2021 arrangeres på Torvet i Trondheim. Vi gleder oss til å treffe deg - velkommen!

 

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim, samtidig med Trøndersk Matfestival. I 2021 arrangerer vi på Torvet, midt i hjertet av byen og midt i hjertet av Trøndersk Matfestival.

Smittevern vil bli ivaretatt, slik at du som gjest skal få en trygg og god opplevelse.

Informasjon om årets Bryggerifestival finner du her.

 

Bryggerifestivalen for alle

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender. Vi vil at du skal finne din nye favoritt!

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Du kommer neppe til å greie å smake deg gjennom alt, men for å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Samarbeidspartnere

Hvilke bryggerier kommer til Trondheim i år?

Se oversikt her

Hvordan brygges øl? Hva er forskjellen på ulike typer, og hvordan kombinere øl og mat?

Lær om ulike ølstiler her

Håndbrygg, aeropress og presskanne. Lag ditt beste kaffebrygg!

Gå til kaffeskolen

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 05.07.21
Indisk mat med Kilnes gårdsmelk og Rørosrein til øl på Bryggerifestivalen
Pukhraj Virkaur og Indian Tandoori har servert samosa, tandoori og nan til øl på Bryggerifestivalen i mange år. Hun kjører til Hegra hver uke for å hente fersk gårdsmelk fra Kilnes Gård for å lage smør, ost, og yoghurt til krydrede indiske retter. Men reinsdyr-wrappen med kjøtt fra Rørosrein vil hun helst servere så lite krydret som mulig, for å få fram smaken i råvaren.»

Bryggerifestivalen | 24.06.21
Stolt Bryggeri tar med røykpreget maltøl fra Stjørdal til Bryggerifestivalen i Trondheim
Frida Kronberg, daglig leder ved Stolt Bryggeri på Stjørdal, tar med seg tusen år gamle røykpregede maltøltradisjoner og innovativt bringebærbrygg når bryggeriet kommer til Bryggerifestivalen i Trondheim 29-31.juli.»

Matriket Midt | 15.06.21
Vil ha liv og røre i byen – Bryggerifestivalen får 1,5 mill fra Trondheim kommune
Pengestøtten fra kompensasjonsordningen i Trondheim kommune gjør at Bryggerifestivalen kan gjennomføres med nødvendige smittetiltak helga 29.-31. juli. Ordfører Rita Ottervik mener festivalen er spesielt viktig for de små og mellomstore bryggeriene.»

Bryggerifestivalen | 09.06.21
Norges første mjøderi - med tradisjoner fra vikingetiden
På Torvet i Trondheim 29-31.juli kan du prøve kongenes og gudenes drikk; mjød, brygget på honning og urter. Mjøderiet fra Bergen kommer til Bryggerifestivalen, og er landets første mjøderi.»