Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim 28.-30. juli 2022

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Vi tenker kvalitet i alt vi gjør, og et knippe dyktige bryggeri fra inn- og utland står bak baren. I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Bryggerifestivalen arrangeres samtidig med Trøndersk Matfestival midt i hjertet av Trondheim. Vi har festivalrestauranter med mat som er tilpasset drikken du får kjøpt. Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Her møtes venner og kjente, i alle aldre og ulike kjønn.

Bryggerifestivalen for alle

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender. Vi vil at du skal finne din nye favoritt!

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Bryggerne gleder seg til å vise deg hva de har med. For å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Kjøp Startpakke

Startpakken inkluderer 10 Oi!-er (festivalmynter), et eksklusivt 2022-glass (limited edition) og fast track-inngang. Begrenset antall pakker.

Kjøp Startpakke

Se bryggeriene som deltok i 2021

Årets line-up lanseres i april!

Se oversikt her

Meny 2021

Se hele menyen av mat og drikke i 2021. Vi kan love et enda større og variert utvalg i 2022.

Se oversikt her

Festivalmat

På Bryggerifestivalen er det viktig å vise fram ulike smaker, og koble øl og mat. Derfor har vi hvert år utvalgte restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Les mer

Hvordan brygges øl?

Hva er forskjellen på ulike typer, og hvordan kombinere øl og mat?
Lær om ulike ølstiler her

Lag ditt beste kaffebrygg!

Håndbrygg, aeropress og presskanne.
Gå til kaffeskolen

Samarbeidspartnere

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 26.11.21
E.C. Dahls Bryggeri vinner gull for Kong Vinter under prestisjefylte European Beer Star Awards 2021
E.C. Dahls Bryggeri gikk helt til topps i The European Beer Star Awards 2021. Blant 2395 øl fra 44 land og 130 internasjonale øleksperter vant Kong Vinter gull i kategorien ‘German Style Dunkler Bock.’ »

Bryggerifestivalen | 22.10.21
Knut Albert om øl og den nye boka Trønderøl
Knut Albert Solem er en av Norges fremste ølbloggere med flere bøker om norsk øl i bokhandelen. Nå kommer boka Trønderøl, en hyllest til gamle og nye bryggetradisjoner, og små og store bryggerier over hele Trøndelag. »

Bryggerifestivalen | 25.09.21
Byhaven Ølfestival klaffer med gjenåpningen av Norge
I parkeringskjelleren på Byhaven i Trondheim arrangeres Byhaven Ølfestival for andre gang. - Litt av en gave at Norge åpner i dag klokken 16.00, sier festivalarrangør Tommy Holen Helland. »

Bryggerifestivalen | 05.08.21
Hogna Brygg vant Bærekraftsprisen 2021
Ingen av utstillerne på Trøndersk Matfestival klarer å kombinere økonomi og bærekraft bedre enn Hogna Brygg. Derfor får ølbryggeren fra Kotsøy i Midtre Gauldal nyinnstiftede SpareBank 1 SMNs bærekraftspris i samarbeid med Trøndersk Matfestival. »