Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim 29.-31. juli 2021

Bryggerifestivalen i Trondheim 2021 arrangeres på Torvet i Trondheim. Vi gleder oss til å treffe deg - velkommen!

 

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim, samtidig med Trøndersk Matfestival. I 2021 arrangerer vi på Torvet, midt i hjertet av byen og midt i hjertet av Trøndersk Matfestival.

Smittevern vil bli ivaretatt, slik at du som gjest skal få en trygg og god opplevelse.

 

Bryggerifestivalen for alle

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender. Vi vil at du skal finne din nye favoritt!

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Du kommer neppe til å greie å smake deg gjennom alt, men for å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Samarbeidspartner

Hvilke bryggerier kommer til Trondheim i år?

Se oversikt her

Hvordan brygges øl? Hva er forskjellen på ulike typer, og hvordan kombinere øl og mat?

Lær om ulike ølstiler her

Håndbrygg, aeropress og presskanne. Lag ditt beste kaffebrygg!

Gå til kaffeskolen

Siste fra Bryggerifestivalen

Matriket Midt | 15.06.21
Vil ha liv og røre i byen – Bryggerifestivalen får 1,5 mill fra Trondheim kommune
Pengestøtten fra kompensasjonsordningen i Trondheim kommune gjør at Bryggerifestivalen kan gjennomføres med nødvendige smittetiltak helga 29.-31. juli. Ordfører Rita Ottervik mener festivalen er spesielt viktig for de små og mellomstore bryggeriene. »

Bryggerifestivalen | 09.06.21
Norges første mjøderi - med tradisjoner fra vikingetiden
På Torvet i Trondheim 29-31.juli kan du prøve kongenes og gudenes drikk; mjød, brygget på honning og urter. Mjøderiet fra Bergen kommer til Bryggerifestivalen, og er landets første mjøderi. »

Matriket Midt | 13.05.21
Akevittbonde lanserer sin første Gin
Med lokale urter som kvann, rosenrot og inderøykarve lanserer akevittbonde Svein Berfjord på Berg Gård og Inderøy Brenneri sin første gin. 64°N BERG GIN. »

Matriket Midt | 07.05.21
Bryggerifestivalen i Trondheim får koronastøtte
Smitteverntiltakene etter utbruddet av covid-19 fikk store konsekvenser for Bryggerifestivalen i Trondheim. Festivalen ble avlyst og gikk med 1,4 millioner kroner i underskudd. Nå er det klart at Bryggerifestivalen får 846 141 kr i kompensasjonsmidler fra regjeringen. »