Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim 29.-31. juli 2021

Bryggerifestivalen i Trondheim 2021 arrangeres på Torvet i Trondheim. Vi gleder oss til å treffe deg - velkommen!

 

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Mer informasjon om billetter kommer etter påske. Hold av helga 29.-31. juli!

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim, samtidig med Trøndersk Matfestival. I 2021 arrangerer vi på Torvet, midt i hjertet av byen og midt i hjertet av Trøndersk Matfestival.

Smittevern vil bli ivaretatt, slik at du som gjest skal få en trygg og god opplevelse.

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender.

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Du kommer neppe til å greie å smake deg gjennom alt, men for å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 18.02.21
Slukk tørsten på Skjenkestova i Skorovas
I en nedlagt gruvelandsby langt utenfor allfarvei i indre Namdalen ligger Skjenkestova, et sted som gir deg drikkeopplevelser fra alle verdenshjørner. Ikke rart de internasjonale turistene valfarter hit. »

Bryggerifestivalen | 17.02.21
Austmann reddet av pilsen
I mars stoppet alle bestillinger. Men Austmann Bryggeri hadde heldigvis pils på lager. Og med butikkutsalg og hjemkjøring berger de seg gjennom koronakrisen. Nå ser de framover og gleder seg til Bryggerifestivalen i Trondheim. »

Bryggerifestivalen | 22.01.21
Bryggeriet Frøya er gullvinnere av europeisk ølkonkurranse
Draugen, Tuftkall, Havfrua og Guri Kunna. Fiskerne på havet, mytene og havets gudinner inspirerer Bryggeriet Frøya til å nå nye høyder som vinnere av gull med Jedinorog i European Beer Challenge »

Bryggerifestivalen | 15.01.21
Tåssås-Øl, ei seter og en metal festival i Lierne
På ei seter i Lierne arrangeres Totsås Rock, en hard rock- og metalfestival som byr på Tåssås-Øl brygget på bjørkesevje, lokalmat og vistas inn i villmark fra ei seter med hundrevis av år med historie. »

Samarbeidspartnere