Bryggerifestivalen 30. juli - 1. august 2020

Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim 30.juli - 1. august 2020, og er en festival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl.

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi rundt 25 av de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl! 

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim 30.juli - 1. august 2020, samtidig med Trøndersk Matfestival og Olavsfestdagene. 

Enten du er nybegynner eller ølnerd – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her ønsker vi å vise både mangfold, tradisjoner og nye trender.

Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Du kommer neppe til å greie å smake deg gjennom alt, men for å hjelpe deg å holde oversikten lister vi hele menyen på Untappd.

Billetter og priser

Festivalen er gratis, og åpen for alle. Selve ølsalget foregår ved at publikum kjøper et smaksglass og festivalmynter/bonger (Oi!-er) ved inngangen. Glasset rommer omtrent en desiliter, og en smak koster 1 Oi!. Det er også mulig å forhåndsbestille glass og mynter.

Startpakken inkluderer 10 Oi! og 1 glass, og kan kjøpes på festivalområdet eller bestilles på nett i forkant av festivalen. Du henter da pakken ved inngangen og slipper kø på selve festivalen. 

Åpningstider:

11:00-23:30 alle de tre dagene, skjenkingen avsluttes kl 23:00. 

Arrangør

Bryggerifestivalen i Trondheim arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2013, og har siden utviklet seg til å bli en attraktiv kunnskapsarena og utstillingsvindu for håndverksøl, både fra regionen og landet ellers. Vi satser på kvalitet fremfor kvantitet, og har ingen ambisjoner om å bli størst. Men det er mange som mener vi er best, og det er et mål vi fortsetter å jobbe for! 

Siste fra Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen | 24.10.19
Juleølet har kommet!
I dag slipper Vinmonopolet nesten 250 juleøl. På lista finner du bryggerier fra både inn- og utland, og i et vidt spenn av ølstiler. »

Bryggerifestivalen | 18.09.19
Hva skjer i ølbyen Trondheim og omgegn?
Mens vi venter på Bryggerifestivalen 2020 - her finner du en oversikt over høstens ølsmakinger, kurs, festivaler og andre arrangement i Matriket Midt. »

Bryggerifestivalen | 01.08.19
Trøndelag er lokalmatrike nummer 1 i Norge
- Dette er utvilsomt Norges aller, aller beste lokalmat- og drikkefestival! Og nå har Trøndelag inntatt Norgestoppen når det gjelder Spesialitetsmerkede produkter. Dette er Norges lokalmatrike nummer 1, sa administerende direktør i Matmerk Nina Sundqvist. Hun delte ut heder og ære til trønderske produsenter på første dag av Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim. »

Bryggerifestivalen | 30.07.19
Populært med Bryggerifestival
Torsdag formiddag er vi i gang, velkommen til Bryggerifestivalen 2019! »

Hovedsamarbeidspartner