Cocktail Fra Raus

Cocktails

Kursholder: Jørgen Dons, Raus Bar 

Tid: Fredag 4.august kl 15 

Sted: Raus Bar, Nordre gate 21 

Pris: 550 kr  + avg 

BILLETTER

 

Bli med cocktailmester Jørgen Dons inn i Raus sine utsøkte lokaler og lær deg teknikkene på hvordan lage spennende og kreative cocktails. Du vil få utdypende forklaringer om ulike fremgangsmåter du kan ta i bruk for å selv kunne lage cocktails på nivå av de du får i baren ute på byen. Du vil få lære hvordan du kan benytte seg av den samme råvaren til ulike drinker, samt hvordan man lager sirup, tinkturer og infusjoner. Her vil du få innsikt i det å bruke trønderske råvarer på både destillert alkohol, og urter og bær som kan sankes i sesong. Du vil også få noen triks i forhold til pynting og styling av cocktails. 

Jørgen Dons er først og fremst en bartender fra Trondheim, men også medeier i Raus Bar i Trondheim. I tillegg til dette driver han også et pop up restaurant konsept ved navn Klempe og Dons. 

Med utallige gjestespill i både inn og utland har Jørgen seilet opp som en av de mest meriterte og profilerte bartenderne i Skandinavia, samt flyttet grensene for hva som kan forventes av en bartender fra Trondheim.  

Jørgen har gått seirende ut av konkurranser som Nikka Perfect Serve (2014) og Diageo World Class Nordics (2015), begge anerkjente konkurranser med stor tyngde i bransjen. Jørgen er med andre ord både nordisk mester og verdensmester. Han har også tatt hjem tittelen som Årets Bartender i Norge hele tre ganger, og Raus har blitt kåret til Årets Bar i Norge.