Kort om Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Festivalen kjennetegnes av god stemning og folk som trives. Her møtes ølkjennere og venninnegjenger, forretningsmenn og bestemødre, smaksentusiaster og folk som vil nyte festivalstemningen.

30 bryggeri står sammen i baren som bygges midt på Torvet i Trondheim. Her tapper de ulike typer brygg; øl, sider, mjød og kaffe.  Brygget serveres i  festivalens glass (1 dl), og det er mer enn 300 ulike smaker tilgjengelig de tre festivaldagene. På festivalen finner du også 5 festivalrestauranter med mat som er basert på trønderske råvarer og som er tilpasset drikken du får kjøpt.

 Fakta om Bryggerifestivalen

  • Ble første gang arrangert i 2013

  • Bryggerne selv står bak baren og vil gjerne ta en prat om brygget de serverer

  • Øl, sider og mjød serveres i et festivalglass på 1 dl

  • Fem festivalrestauranter tilbyr et spennende utvalg av god mat med trønderske råvarer

  • På festivalen betaler man med egen myntenhet “Oi!”. Denne kjøpes på festivalen, og kan byttes inn i drikke eller mat.

  • Gratis inngang

  • Festivalen er åpen fra kl 11 til kl 23

  • Arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke

 

Vi ser etter deg som

  • har gode joggesko - det blir en del gåing og ståing og sånn

  • er god til å kommunisere med gjester, gjerne på ulike språk

  • er serviceinnstilt og yter det lille ekstra

  • er raus med dine festival-medkollegaer

  • kan jobbe minimum to vakter i løpet av tre dager

  • liker at det "koker" litt
     
  • elsker å lage festival!

Som frivillig på Bryggerifestivalen får du

  • Bryggerifestivalens fine festival t-skjorte

  • 1 matbong per vakt -  byttes inn i valgfritt måltid hos en av festivalrestaurantene

  • informasjon og opplæring i forkant
     
  • muligheten til å få en attest for gjennomført frivilliginnsats

  • muligheten til å delta på sosiale happenings gjennom året

 

MELD DEG SOM FRIVILLIG