Sjøkreps Ansnes Brygger Foto Wil Lee Wright

Skalldyr fra det trønderske øyriket

Kursholder: Ola Skjåk-Bræk, The Crab 

Tid: Fredag 4.august kl. 15 

Kurssted: The Crab, Kjøpmannsgata 7 

Pris: 390 kr + hoopla avg 

BILLETTER  

 

Bli med Ola Skjåk-Bræk - fra Ansnes Brygger på Hitra til The Crab i Trondheim – og smak på salte, ferske, umami råvarer rett fra havet! 

Øyriket på Trøndelagskysten byr på fantastiske råvarer, både på dypt vann og i grunnere vann mellom øyene. Her beveger de kalde havstrømmene seg inn og gir friske utskiftninger av vann, noe som gir de reneste smaker på skjell og skalldyr. 

På dette sjømatkurset får du åpne og dele ferske østers og smake på med ulike toppinger, det blir åpning og preparering av ferske sjøkreps, og åpning, rensing og laging av kamskjell carpaccio.

Gled deg til unike kystsmakopplevelser med Ola Skjåk-Bræk på The Crab! 

Om kursholderen

Ola Skjåk-Bræk er utdannet kokk, og også en havets mann. Han er båtfører og dykker, og driver mat- og opplevelsesturisme på det lille bryggehotellet Ansnes Brygger på Hitra. Grunnen til at han ble med på å starte sjømatrestauranten The Crab i Trondheim er for å ta med de fantastiske råvarene fra Øyriket og inn til byen for at folk skal få oppleve det der. Ola inspireres av havet, naturen og råvaren, og lever for å formidle i det sosiale rundt mat og opplevelser.  

 

Les om Ansnes Brygger 

Les om The Crab i Trondheim https://www.thecrab.no