Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt.
Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste.
La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august.
South Sami reindeer herder Eva Nordfjell of Rørosrein will teach this class in English. Come learn about Sami indigenous reindeer practices and taste reindeer meat prepared the Sami way!
Bli med gourmetsoppekspert Jørgen Baumfelder fra Trøndersopp og lær om sopp du aldri har smakt maken til før
Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra tang- og tareriket Frøya ytterst på Trøndelagskysten
Lær om sørsamisk matkultur i Trøndelag med sørsamisk kokk Kim Tomas Joma
Bli med Ola Skjåk-Bræk - fra Ansnes Brygger på Hitra til The Crab i Trondheim – og smak på salte, ferske, umami råvarer rett fra havet!
Bli med villbonde Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri og lær om ville spiselige vekster i Trøndelag, kanskje vokser det noen rett utenfor stuedøra di!
Bli med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen og lær og lag en ekte trøndersk bærterte - en hyllest til sommeren!
Hvordan gjøre en ostekveld til noe gjestene snakker om lenge? Lær hvordan med Svein Erik Backlund, Oste-VM dommer og osteekspert hos Oluf Lorentzen.
Bli med spekematentusiast Svein Andreassen og lær om spekemat på tradisjonelle og nye vis
Bli med Jørgen Dons på Raus Bar og lær om spennende og sprudlende cocktails