Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Det beste fra kyst til fjell! På Fosen finner du både hav og fjell, og det vises i maten: Her er både sjømat, tang og kreps, og kjøttprodukter, ost, øl og is.
Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.
Ankeret Mat er en liten familiebedrift som lager påleggsild på øya Kråkvåg i Ørland kommune.
Kvalitetskjøtt fra duroc frilandsgris og grasfôra oksekastrater fra havgapet i Roan
Vårt akvaponi består av et landbasert resirkuleringssystem for fiskeproduksjon, der næringsrikt vann går til den hydroponiske planteproduksjonen. Plantene forbruker næringen og rent vann går tilbake til fiskeproduksjonen
Forskjellige sorter av håndbrygget øl
Fru Nelik AS tilbyr håndlaget godsaker laget av Marthe Kilen fra Stadsbygd på Fosen. Hun frister med konfekt, karameller, marengs, sjokolade og kaker.
Selskapslokale og egen gårdsbutikk, i tillegg til fisketurisme og overnatting.
Økologiske oster ystet av egenprodusert upasteurisert melk.
Salg og selvplukk av bringebær, jordbær og potet på Stadsbygd
Familiebedrift i Osen som videreforedler storfekjøtt fra gårdens egen besetning, samt viltkjøtt fra Osen
Har det meste. Alt fra brød, ost og smør til geleer, sirup og te
Skansen ost er ett lite gårdsysteri som er en del av fjellgården Skansen gård i Åfjord kommune på fantastiske Fosen. Her jobber vi for at dyra skal ha det best mulig. Geitene går fritt ut og inn hele året, de trives best ute så lenge det ikke regner.
Norges beste blåskjell!
Brygger flere ulike ølsorter.
Spesialist i sildeprodukter, røking/ graving av villaks oppdrettslaks og fiskeprodukter.