Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: Eva Nordfjell, RørosreinTid: Torsdag 28.juli kl 15-16Kurssted: Jonathan, Britannia HotelPris: kr 450 + avg
KJØP BILLETT
Kurset holdes i kurslokalet ved Jonathan GrillTrøndelag har en egen samisk kultur, den sørsamiske. Sørsamisk er et eget språk, og kulturen byr på rike tradisjoner innen sanking, matlaging, reindrift og konservering av mat. Bli med Eva Nordfjell fra Rørosrein når hun forteller om hvordan man bruker alt på reinsdyret, om hvordan man tar vare på kråsen til rypa, om fisking og bruk av planter og urter. Her brukes hele naturen som spiskammer. Du vil få smake på ville vekster og andre spesialiteter brukt i det sørsamiske kjøkkenet.