Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Ekte franske croissanter bakt på Melhus.
Vis meg veien
Kjersti Flatås reiste til Paris for å lære kunsten å bake croissanter på den ekte måten, og vandret gatelangs i de smale gatene og så på de koselige Boulangeriene (bakeri på fransk). Det var da hun kom på hva bedriften skulle hete; Moulangerie (Mo fra gårdsnavnet).
Moulangerie er Norges første croissant bakeri. Her bakes ekte franske croissanter med gode norske råvarer, som smør fra TINE, melk rett fra glade kyr i Soknedal, mel fra mølla i Buvika og egg fra Oppstu gård.
Croissant deigen lages over 2 dager, og her kjevles det inn 27 lag smør. Alle croissanter fra Moulangerie håndrulles, og det brukes tid og kjærlighet på å få fram den riktige smak og konsistens.
Moulangerie på Instagram