main.jpg (12)

Explore Hitra

Enten du søker roen i urørt natur eller ønsker en aktiv ferie, er Hitra stedet for deg. Explore Hitra tilbyr både familieferie, firmaturer, møter, konferanser, og private selskap.

Vis meg veien

Explore Hitra er en lokal turoperatør på Hitra som tilbyr ferdigpakkede opplevelser og aktiviteter i øyriket for bedrifter og andre grupper. Vi gjør det enkelt for deg å besøke oss, og vi kjenner øyriket. Vi skreddersyr etter dine behov, enten du ønsker å ordne det meste selv, eller vil ha fullspekka program fra du kommer til du drar.

Vi samarbeider med flere tilbydere av både overnatting, mat og opplevelser. Vi setter sammen alt du trenger i en pakke for å gjøre det enklest mulig for våre gjester. For å møte din gruppes behov tilpasser vi også pakker etter deres ønsker. Med fokus på den storslåtte naturen, den lokale maten og de gode historiene ønsker vi og guidene våre å gi dere en flott reiseopplevelse.

Hitra kan tilby unike kystopplevelser. Her vil idylliske kjente og skjulte perler, et offensivt næringsliv, mat i verdensklasse, og natur og kystkultur, skape uforglemmelige øyeblikk på din reise.