Orkland

Orkland - fruktbar og dedikert

Der kunnskapsrike bønder har drevet jorda i generasjoner

I de frodige dalene i Orkland har kunnskapsrike bønder drevet jorda i generasjoner. Kyrne har godt beite og gir førsteklasses melk. Dette vet produsentene å utnytte når de lager medaljevinnende oster og rømmme av Michelin-kvalitet. Edelt håndverk og tradisjoner er holdt i hevd over generasjoner. Den rike lakseelva Orkla renner i bunnen av dalen og utgjør et utmerket sted for fiske av villaks. Kysten er rik på fisk og sjøkreps av ypperste kvalitet.

Orkland har en svært spennende historie og herskapelige Bårdshaug Herregård har huset og servert gjester fra fjern og nær i over 100 år. Orkla Gjestebolig byr også på førsteklasses mat og overnatting i kongelige omgivelser. Trollheimen er trollenes rike - her kan du overnatte nært naturen og få store opplevelser med kanopadling, vandring og hundekjøring.

Trøndelag Reiseliv

Smaken av Orkland

Opplev smaken av Orkland i en skreddersydd pakke der mat og historie går hånd i hånd. Gjennom en to dagers reise i Thamsriket får du en variert opplevelse av smaker, inntrykk og opplevelser nøye utvalgt av stedets vertskap for å gi deg en fantastisk opplevelse.

Bestill matreise
Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig

Ekte og sanselige opplevelser i hjertet av det gamle gruvesamfunnet på Løkken Verk.

Les mer
Bårdshaug Herregård

På herskapelige Bårdshaug Herregård kan du nyte smaken av Orkland.

Les mer