Trondheims Matperler

Trondheims Matperler

Trondheim har i alle år vært et senter for omsetning av landbruksvarer. I år er Trondheim og Trøndelag vert for ERG noe som forsterker rollen til hele Midt-Norge som Norges mekka for mat og matproduksjon.

Trondheims Matperler er en samling av gårder fra Trondheim som i år samarbeider om en stand på Trøndersk matfestival. De tilbyr lokal, kortreist mat fra hele Trondheim kommune; her vil du finne gårder fra Strinda, Leinstrand og fra Byneset.

Ta turen innom restauranten på standen og smaak på lekre matretter laget på et mangfold av råvarer produsert et steinkast unna torget i Trondheim. Her vises hele mangfoldet fra nærhet til fjære og sjø, gjennom fruktbart kulturlandskap og helt opp til marka.

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.

Eggan Nedre AS

Kom og opplev et levende gårdsbruk med dyreliv og mange ulike aktiviteter bare 15 minutter fra Trondheim sentrum. Her er det noe for alle. Det vil bli servert gourmetmat og husmannskost i vår restaurant Stabburet. Vi vil også satse på del hjemmelagede varer som er å få kjøpe i vår gårdsbutikken. På gården her treffer dere blant annet tre generasjoner bønder, et 20-talls bortskjemte høner, vaktler, 2 gårdskatter og 9 kasjmirgeiter. Det er også mye gårdsutstyr å ta en titt på, nye og gamle traktorer samt utstyr for kornproduksjon. Book din neste opplevelse hos oss. Velkommen skal du være.

Les mer