Trondheims Matperler

Trondheims Matperler

Årets nyhet på Trøndersk Matfestival er Trondheims Matperler. Det er ikke bare på restaurantene i Trondheim du finner de unike matopplevelsene. Like ved byens urbane sentrum finner du gårder på Strinda, Leinstrand og Byneset. Ta turen innom restauranten på denne standen og utforsk den mest kortreiste lokalmaten på festivalen. 

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.

Eggan Nedre AS

Kom og opplev et levende gårdsbruk med dyreliv og mange ulike aktiviteter bare 15 minutter fra Trondheim sentrum. Her er det noe for alle. Det vil bli servert gourmetmat og husmannskost i vår restaurant Stabburet. Vi vil også satse på del hjemmelagede varer som er å få kjøpe i vår gårdsbutikken. På gården her treffer dere blant annet tre generasjoner bønder, et 20-talls bortskjemte høner, vaktler, 2 gårdskatter og 9 kasjmirgeiter. Det er også mye gårdsutstyr å ta en titt på, nye og gamle traktorer samt utstyr for kornproduksjon. Book din neste opplevelse hos oss. Velkommen skal du være.

Les mer

Kviset gård

På Kviset dyrker vi potet og vi har en liten ammekubesetning med Urfe, med direktesalg av varer på gården.

Les mer

Reppe Søndre

Inkluderende bynært landbruk med urkornproduksjon, kafé og gårdsbutikk, blomsterhage, skolehage, integreringsprosjekt og andelslandbruk.

Les mer

Snauan Gård

En smak av sommer med jordbær, bringebær og honning fra Byneset. Du kan plukke selv eller kjøpe ferdig plukket.

Les mer