Frosta

Matfatet Frosta

Også kjent som Trondheims kjøkkenhage. Frostingene har rodd grønnsaker over fjorden i generasjoner. I tillegg kan de by på blant annet kjøtt, kornprodukter og øl.

Lars Viken Gartneri: Tomat, cherrytomat, agurk, salat, krydder, pesto.

Klostergården Tautra: Salg og skjenking av øl, ferdig emballerte marmelader, jus, drikk, saft, gele, flatbrød og bakevarer.

Stene Gård Alle produkter er rike på rent, lokalt kjøtt og videreforedlet av gårdens pølsemaker. Storfe og gris kommer fra Stene Gård, lammekjøttet er fra Hojem gård og viltkjøttet fra Frosta og Åsen med omegn.

Rekkebo Midtre: Spekemat av gris, flere sorter spekepølse. Geleer og marmelader til ost, syltetøy, saft og chutney.

RÅGO: Matkassekonsept med lokalmat fra hele Trøndelag. Grønnsaker fra Frosta og annen lokalmat fra hele Trøndelag.