Oppdal Smak av Fjell

Oppdal og Rennebu

Oppdal er Norges største sauekommune, men har også mye annet å legge på matfatet fra Nord-Europas rikeste plantefjell: Fra tørka kjøtt, limousinburgere og pølser til sviskedessert og badsturøkte lammelår.

Oppdal Turisthotell: Servering, streetfood, Oppdal - Smak av Fjell.

Trollheim-Nerskogen: Kjøttprodukter av egenavlet limousine fe, kjøttprodukter av fjellgris fra Nerskogen, hjemmebakt flatbrød.

Quality Hotel Skifer: Servering, streetfood, Oppdal - Smak av Fjell.

Bortistu: Bassturøkt lammelår fra Trollheimen. Magdas sviskelykke, tradisjonsdessert med byggryn og aprikos, og Kokkens Flatbakst, et anvendelig tynt sprøtt brød som kan brukes til flere typer mat.

Hannes Pølser: Pølser med unike smaker.

Oppdal Smak av Fjell: Mat i reiselivet.