Midtre Gauldal

Mett i Gauldaln

Storbekkøya Museumsseter: Steking av hyllkake på takke. Serveres med lokalprodusert rømme og syltetøy.

Gammeltunet: Servering av kjøttprodukter, laks, kaffe.

Stornesset Gård: Bacon, koteletter, morrpølser og spekemat fra Mangalicasvin.

Hogna Brygg Smaksrikt øl, for det meste brygget på trøndersk malt, smakfullt tilbehør til fisk, kjøtt og desserter.

Soknedal Bakeri og Konditori: Fletta wienerbrød, speltbrød, smultringer, tekake med fyll, brød.

Berit Bordal Larsen: Kokebok: Tradisjonsmat fra Gauldalen til hverdag og fest - til servering.

Fumo: Håndmat: elgburger, elgtoast, wienerpølse, grillpølse, evt slush m/rabarbra. Kjølevare/frysevare: elgburger, elgsuppe, elgkarbonader, viltkjøttboller, spekemat.

 

Stornesset Gård

Stornesset Gård produserer kjøtt og kjøttprodukter av rasen Mangalicasvin, som på norsk kalles Ullgris. Rundt gården og i skogsområdene rundt lever og bor Mangalicasvinene i naturlige omgivelser hele året, med tilgang til små tette hus for ly.

Les mer