Matregionen Fosen

Matregionen Fosen

Det beste fra to verdener! På Fosen finner du både hav og fjell, og det vises i maten: Her er både sjømat, tang og kreps, og kjøttprodukter, ost, øl og is.

Stokkøy Bakeri: Steinovnsbakte surdeigsbrød, søte bakevarer i mange varianter - croissanter, bakverk, kanelsnurrer, kardemommeknuter, kaker og kjeks.

Moan Gård: Spekemat og kjøttboller, direktasalg og servering, fra egen besetning av småfe.

Hindrum Gårdsysteri: Økologisk upasteurisert ost ystet av melk fra egne kyr; cheddar, cheshire og monterey jack; med sitt helt eget nisjeprodukt; øl-marinert ost.

Harbak Gård: Kjøtt av lam, kalv og frilandsgris. Stykningsdeler, samt hele og halve slakt. Lammeburger

Fru NeliK: Sjokolade, marengs, kransekake og karameller.

Bjørnør Gård: Spekemat og frossen mat av renraset duroc frilandsgris og grasfôra oksekastrater. Alt er vakuumpakket.

Reins Kloster Prisbelønnet Iskrem

Nordmeland Gårdsmat: Spekemat av og handmat storfe og elg.

Ecunor Aqua: Salat og mikrogrønt, produsert i akvaponi - ecuadoriansk akvakultur.

Uthaug Fisk: Alt innen sildeprodukter. Klippfisk alle varianter. Gammelsalta sei. Fiskekaker. Sildekaker. Røkt og gravet laks. Sennepsaus. Hvalbiff.

Ankeret mat: Sild og sildebaserte produkter. Påleggssild, sildesmørbrød, sildefileter.

Romstad Gård: Geleer, eddiker, siruper, sennepssaus, te, krydder, ramsløkpure, majones, ost, smør, brød

Fru neliK AS

Fru neliK AS kan tilby håndlaget godsaker laget fra bunnen av med rene råvarer, av meg Marthe Kilen. Blant annet konfekt, karameller, fudge, kransekake, marengs og sjokolade.

Les mer