Bondens Marked

De står trofaste på Torvet i Trondheim og andre steder gjennom hele året, og er viktig for både salg og formidling av lokalmaten.

Saltnes Gård Råvarer av okse/storfe. Grilling. Biffburger. Biff-wræps. Grønsaker.

Sæterstad Gård: Brun geitost, diverse kvite geitoster alt fra egen geitemelk, varmrøkt og raket fjellrøye fra eget fiskefjøs, kjepølse og kjekjøtt fra egen besetning pluss kjeskinn.

Jo-Sætra produkter: Bær - og blomsterbaserte produkter som saft, syltetøy, gele, marmelade og chaga-te. Spekemat og bearbeidet kjøtt av bl.a gris, storfe, Mangalitsa gris, Merinosau og reinsdyr. Songraut og sunndalsgrøt.

Meium: Økologisk håndlaget konfekt og lakris med rene farger og med smaker fra norsk natur, gjerne kombinert med eksotiske krydder.

Heimebakst: Seks typer lefser - fire typer tynnlefser og to typer tykklefser.

Knut Garshol Klippfisk: Klippfisk, tørrfisk, bacalao.

Galloway Økokjøtt: Stykningsdeler av økologisk grasfora okse samt hamburgere på grillen.

Yggdrasil Norge: Gourmetlaks - røkt på einer. Honning. 

Romstad Gård: Geleer, eddiker, siruper, sennepssaus, te, krydder, ramsløkpure, majones, ost, smør, brød

Skånaliseter Gårdsysteri: 20 forskjellige varianter av ekte geitost produsert ved Børgefjell Nasjonalpark i Indre Namdal.

Yggdrasil Belboes Røykalaks

Gourmetlaks – trøndersk røykalaks. Sukkesaltet, renskåret og beinfri laksfilet, røkt på einer på godt gammeldags vis. Vi produserer etter metoder som har vært brukt i Norge i hundrevis av år, med selvplukket einer fra Helgelandskysten, med naturlig havsalt.

Les mer