Utstillere på Trøndersk Matfestival 2021

Hitra og Frøya

Kjent for oppdrettslaks verden over. Og øyriket byr på flere råvarer som hører kysten til; krabber, tare, skjell og fisk rett fra havet. I tillegg lokalproduserte oster, villsaukjøtt og hjortekjøtt i verdensklasse. 

Utstillere fra Hitra og Frøya

Namdalen

Namdalen har både hav og høgfjell, og maten vises godt i reiselivsopplevelsene. Her møter du både etablerte og nye aktører, matprodusenter og reiseliv. 

Utstillere fra Namdalen

Røros

Maten har satt Røros og Trøndelag på kartet internasjonalt. De har koblet verdensarv og mat på en unik måte, ble kåret til Norges matdestinasjon i 2017 og har inspirert mange lokalmatprodusenter i hele Norge og Norden. Her får du renommerte produkter fra dyktige håndverkere. 

Utstillere fra Røros

Fosen

Fosen kalles gjerne et Norge i miniatyr, tett på både hav og fjell, et kontrastenes rike.

Utstillere fra Fosen

Oppdal og Rennebu

Fjellbygda har et bakeri og mathall som på kort tid har fått rykte langt utenfor regionens grenser. I tillegg til bakst selges kjøttvarer fra dyr som har gått på Nord-Europas beste beite. Her får du en smak av fjellet!

Utstillere fra Oppdal og Rennebu

Smak og Opplev Melhus

Gjengen fra Melhus mener du opplever stedet gjennom maten – og her lages kjøttmat, bakst og basilikumaioli.

Utstillere fra Melhus

Midtre Gauldal

Nettverket Mett i Gauldaln vil gi deg ferske tradisjoner – og blander gode råvarer med gamle og nye oppskrifter. Området har helt unike serveringssteder som bruker lokale spesialiteter og kan gi deg en opplevelse du aldri glemmer. 

Utstillere fra Midtre Gauldal

Meny

Meny stiller med noen av sine dyktige leverandører.

 

Utstillere

Bondens Marked

Bondens Marked i Trøndelag er de som selger mest av alle Bondens Marked i landet. Her finner du alt du trenger, fra fisk og bacalao, via ost og melkeprodukter, bakst og sjokolade. 

 

Utstillere fra Bondens Marked

Frosta

Trondheims kjøkkenhage. Der grønnsakene settes før resten av regionen har lagt bort ullklærne, og sjøen sender lysstrålene tilbake til jorda hele sommeren. Frostingene dyrker 50-60 ulike grønnsaker og urter, de baker brød, lager juice, saft og øl.
Utstillere fra Frosta

Innherred

Innherred - i hjertet av Trøndelag. Brede jordbruksbygder gir et mangfold av matproduksjon. I år er det med gamle kornsorter, kjøttprodukter fra både gris, lam og storfe. I et frodig landskap skapes gode smaker. Velkommen til vår stand!

Utstillere fra Innherred

AUK - smaker fra Stjørdalsføret

I Stjørdal og Meråker henter de inspirasjon fra både nord og øst. De har en ubrutt øltradisjon fra vikingetida, vertskap som sjarmerer amerikanske generaler, og fersk tankmelk på flaske. De har egen bringebærsort, kaffe og rett og slett masse godsaker. 

Utstillere fra AUK

Enkeltutstillere

Ei god rekke med enkeltutstillere fra ulike steder i Trøndelag og Norge. 

Enkeltutstillere

Orkland

Orkland har et rikt og frodig landbruk. Her trives dyra, som gir kjøtt, egg og melk som blir til smakfull ost i verdensklasse. Grønnsaker dyrkes med omhu og kjærlighet, og du har kanskje hørt snakk om Lensvik-bær? Biene bidrar i arbeidet og gir den søteste honning. Her er en av Norges beste lakseelver, Orkla, og ute i Agdenes møter du kysten og fiskebåtene. 

Utstillere fra Orkland