Trøndersk Matfestival

Velkommen 28.-30. juli 2022!

Trøndersk Matfestival er en av Europas ledende festivaler for lokal mat og drikke. Her møter du det beste fra matregionen der mange er prisbelønte mat- og drikkeprodusenter. Planlegg turen til Trondheim. Se om noen av våre kurs eller gratis barne- og ungdomsaktiviteter passer for deg eller dine. 

Våre rockestjerner er de 170 ulike produsentene som ønsker deg velkommen i flotte salgsboder med kvalitetsprodukter i verdensklasse.

Åpningstider:

Torsdag 28.7 kl.11-19

Fredag 29.7 kl.11-19

Lørdag 30.7 kl.11-17.30

Føl på stemningen og se hvem du møter på Facebook og Instagram

I 2022 er også Trondheim-Trøndelag European Region of Gastronomy, og vi skal feire oss selv som en sterk og tydelig matregion i nasjonal og internasjonal sammenheng.

Tusen takk til våre iherdige mat- og drikkeprodusenter og reiselivsaktører som lager bugnende stands og kvalitetsråvarer. Takk til samarbeidspartnerne Sparebank1 SMN, Reitan, Innovasjon Norge, Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune. Takk til destinasjonsselskap, næringsapparat og gode støttespillere!

170 utstillere ønsker deg velkommen.

Se oversikt her

Lær av de beste. Velg mellom 12 ulike kurs

Finn ditt kurs

Velg mellom 35 gratis barne- og ungdomsaktiviteter

Se oversikt her

Finalister Årets Produkt 2022

Se oversikt her

Samarbeidspartnere

Aktuelt

Trøndersk matfestival | 08.08.22
Skal dele ut 5000 grønnsaksposer i helga
Under sykkelrittet Arctic Race of Norway 13. og 14. august får publikum en smak av Trøndelag. Følgebilen som kjører før syklistene er nemlig full av grønnsaker fra Frosta. »

Trøndersk matfestival | 28.07.22
Nordic Taste Dinner
Christopher Davidsen of Speilsalen and Britannia Hotel invited Trondheim guests and the very best of Nordic chefs to a historic and unforgettable evening with Nordic Taste Dinner. »

Trøndersk matfestival | 24.07.22
Sandra Borch åpner Trøndersk Matfestival
Landbruks- og matminister Sandra Borch kommer til Trøndersk Matfestival i Trondheim. Ministeren mener Trøndelag viser veg i matnasjonen Norge. 170 utstillere, kurs og mange barne- og ungdomsaktiviteter vil fylle gatene i sentrum helga 28.-30. juli. »

Trøndersk matfestival | 23.06.22
Et mestermøte mellom Nordiske stjernekokker
Denne sommeren vil et historisk møte finne sted under Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30.juli, når ni Nordiske stjernekokker kommer til byen og inviterer til Nordic Chef Dinner som en pangstart for Trøndersk Matfestival. »

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.