Ta del i visuelle, sanselige, kulinariske og musikalske opplevelser på Trøndersk Matfestival. Her blir det Querini-opera fra øya Røst i Lofoten; en historie om forheksede sønner, italienske sjøfarere og et internasjonalt tørrfisksamfunn - klassisk opera servert med spennende retter fra Røst.
På Mat og Musikk i Palmehaven spiller Trondheimsolistene til en fire retters middag med fisk, skalldyr og reinsdyr fra Trøndelag, laget av Britannia Hotels sous chef Nils Flatmark.
Tre kvinnelige bryggere fra tre trønderske bryggeri vil sammen med Bryggeri- og drikkevareforeningens Hege Ramseng guide deg gjennom øl- og matsmaking på eventet Damer, øl og mat på Jonathan på Britannia Hotel.
Ute på festivalområdet vil du finne Mobilt Festivalkjøkken; to unge prisvinnende kokker fra Speilsalen er festivalkokker sammen med Christopher Davidsen og vil lage mat av trønderske produkter.
Bli med på unike smaksopplevelser i Trondheim 28-30.juli!