Unike arrangement

Ta del i visuelle, sanselige, kulinariske og musikalske opplevelser på Trøndersk Matfestival. Her blir det Querini-opera fra øya Røst i Lofoten; en historie om forheksede sønner, italienske sjøfarere og et internasjonalt tørrfisksamfunn - klassisk opera servert med spennende retter fra Røst.

På Mat og Musikk i Palmehaven spiller Trondheimsolistene til en fire retters middag med fisk, skalldyr og reinsdyr fra Trøndelag, laget av Britannia Hotels sous chef Nils Flatmark.

Tre kvinnelige bryggere fra tre trønderske bryggeri vil sammen med Bryggeri- og drikkevareforeningens Hege Ramseng guide deg gjennom øl- og matsmaking på eventet Damer, øl og mat på Jonathan på Britannia Hotel.

Ute på festivalområdet vil du finne Mobilt Festivalkjøkken; to unge prisvinnende kokker fra Speilsalen er festivalkokker sammen med Christopher Davidsen og vil lage mat av trønderske produkter.

Bli med på unike smaksopplevelser i Trondheim 28-30.juli!

Mat og Musikk i Palmehaven

Torsdag 28.juli i Palmehaven på Britannia Hotel.

Britannia Hotel, Trøndersk Matfestival, Trondheimsolistene og Opera Trøndelag har gått sammen for å skape en unik anledning. Opplev Trøndelag gjennom mat og musikk i Palmehaven.

Kjøp billett her

Damer, øl og mat

Torsdag 28.juli kl 17.30

På Jonathan på Britannia Hotel får du møte tre kvinnelige representanter fra tre trønderske bryggerier: Bente Otnes fra E.C. Dahls Bryggeri, Liv Bogen fra Hogna Brygg og Silje Lyngstad Eggen fra Fæby Gårdsbryggeri. Hege Ramseng, kommunikasjonssjef i Bryggeri- og drikkevareforeningen, forteller om damer i ølhistorien.

Kjøp billett her

 

Mobilt Kjøkken med unge festivalkokker fra Speilsalen

28.-30.juli

Sindre Iversen fra Det Norske Kokkelandslaget og Espen Laumann, vinner av European Young Chef Award i 2021, beveger seg gjennom Trøndersk Matfestival og lager mat av trønderske lokalmatprodukter.

Røst - en smak av hav og opera

Fredag 29.juli kl 20 i Hornemannshaven

Med musikk av Henning Sommerro spilt av Trio NoTreble og sunget av operasangere fra Røst blir det en helaften med mat laget av Røstkokkene hvor du blir tatt hen til de gyldne tørrfiskår ytterst i Lofoten.

Kjøp billett her