Oppskrifter fra Matriket Midt

Vi ba et knippe kokker og en barsjef om å lage noe godt fra Matriket Midt. De fikk velge råvarer fra alle regionene, og her er resultatet! I hver video er det også ett eller flere knep, så du skal få til best mulig resultat. Kos deg!

Vis oss gjerne resultatet ditt: #matriketmidt #tronderskmatfestival

Mettes kebab

Med råvarer fra Melhus

Få oppskriften

Sprø potetlefse med grævfisk og rakfisk

Med råvarer fra Namdalen

Få oppskriften

Cocktails med smaker fra Den Gyldne Omvei

Få oppskriftene

Blåskjell-suppe med øl

Med råvarer fra Fosen

Få oppskriften

Elggryte med grov mandelpotetstappe

Med råvarer fra Midtre Gauldal

Få oppskriften

Pølser med brioche og sommersalat

Med råvarer fra Oppdal og Rennebu

Få oppskriften

Bresert kanin med spinat og varm potetsalat

Med råvarer fra Innherred

Få oppskriften

Toast med ost og chimichurri

Med råvarer fra Værnesregionen

Få oppskriften

Orklandsalat

Få oppskriften

Hjorteskank med spisskål og nypoteter

Med råvarer fra Frøya og Hitra

Få oppskriften

Tørrmodnet svinekam med nykål og smørsaus

Med råvarer fra Frosta

Få oppskriften

Smakfull blings

Med råvarer fra Røros

Få oppskriften