Vegansk bakst med glutenfrie alternativer

Kursholder: Valery Hofmann, Brød&Sånt
Tid: Torsdag 28.juli kl 13-14
Kurssted: Jonathan, Britannia Hotel
Pris: kr 400 + avg

KJØP BILLETT

Kurset holdes i kurslokalet ved Jonathan Grill 

Raw cakes og vegansk mat er i vinden som aldri før. Men hvor starter man når man skal lage vegansk bakst? Og hvordan får man det til å smake godt? Valery fra Brød & Sånt viser oss hvordan man kan lage smakfull, næringsrik, glutenfri og enkel vegansk bakst. Her får man lære å lage doughnuts, kanelknuter og nøttebar. Med ingredienser som nøtter, korn, frukt og dadler kan man spise disse kakene til frokost om man vil, og man behøver ikke være veganer for å eksperimentere med disse enkle fremgangsmetodene for å servere sommerlige kaker i hageselskaper, konfirmasjoner eller i mormors bursdag. Man får også smake på baksten.

Valery Hofmann jobber på Brød&Sånt, et familiedrevet håndverksbakeri på Midtsand Friluftsområde i Malvik. Bakeriet er åpent for brød, kaffe, bakst og kaker hele sommeren, og man kan også bestille ‘alternativkaker’ til de som ønsker veganske kaker eller har allergier.