Fisk og skalldyr fra den trønderske kysten

Kursholder: Nils Flatmark, Britannia Hotel
Tid: Torsdag 28.juli kl 11-12

Kurssted: Jonathan, Britannia Hotel
Pris: kr 490 + avg

KJØP BILLETT

Kurset holdes i kurslokalet ved Jonathan Grill

Havet rommer mange smaker, og vi som bor langs Trøndelagskysten er ekstra heldige. Her kan man fiske og få kveite, torsk, sei, breiflabb, brosme og ulke, og i teinene kan man få hummer og krabbe. Man kan finne blåskjell, kamskjell, hjerteskjell og østers, og smakene er delikate varianter av umami, dype, aromatiske, salte. Til dette kurset blir råvarene fisket og fanget natta før.
Britannia Hotel sin egen Nils Flatmark vil demonstrere rensing av sjøkreps og kamskjell og filetering av fisk, og det vil bli laget retter av råvarene som du får smake på.
Bli med for å smake, og lære om, den trønderske essensen av kystsmak!

Nils Flatmark er souschef ved Britannia Hotel. Han ble Årets Young Chef i 2019, og han har gull i OL med det norske Kokkelandslaget. I år vant han gull i Nordic Green Chef of the Year 2022.