Matfestivalen Kurs 2022 Kurs Deltagere Jonathan 1200X600 Png

Kurs

Kurs på Trøndersk Matfestival

Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt. 

Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste.

La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august. 



Bær og terte med konditorsjefen

Bli med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen og lær og lag en ekte trøndersk bærterte - en hyllest til sommeren!

Gå til kurs

Spiselige ville vekster

Bli med villbonde Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri og lær om ville spiselige vekster i Trøndelag, kanskje vokser det noen rett utenfor stuedøra di!

Gå til kurs

Strekk din egen mozzarellaost

Bli med Kathrine Sandvoll Lundgren fra Vuku Gårdsmeieri og strekk din egen italienske mozzarellaost ystet på melk fra trønderske kyr

Gå til kurs

Norge rundt med ost på fjøla

Hvordan gjøre en ostekveld til noe gjestene snakker om lenge? Lær hvordan med Svein Erik Backlund, Oste-VM dommer og osteekspert hos Oluf Lorentzen.

Gå til kurs

Spekemat på nye vis

Bli med spekematentusiast Svein Andreassen og lær om spekemat på tradisjonelle og nye vis

Gå til kurs

Dyrket gourmetsopp

Bli med gourmetsoppekspert Jørgen Baumfelder fra Trøndersopp og lær om sopp du aldri har smakt maken til før

Gå til kurs

Cocktails

Bli med Jørgen Dons på Raus Bar og lær om spennende og sprudlende cocktails

Gå til kurs

Tang og tare

Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra tang- og tareriket Frøya ytterst på Trøndelagskysten

Gå til kurs

De nordiske akevitter

Øyvind Lindgjerdet fra Britannia Bar tar deg gjennom seks nordiske akevittsmaker med tilbehør

GÅ TIL KURS