Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt.
Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste.
La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august.
Bli med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen og lær og lag en ekte trøndersk bærterte - en hyllest til sommeren!
Bli med villbonde Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri og lær om ville spiselige vekster i Trøndelag, kanskje vokser det noen rett utenfor stuedøra di!
Bli med Kathrine Sandvoll Lundgren fra Vuku Gårdsmeieri og strekk din egen italienske mozzarellaost ystet på melk fra trønderske kyr
Hvordan gjøre en ostekveld til noe gjestene snakker om lenge? Lær hvordan med Svein Erik Backlund, Oste-VM dommer og osteekspert hos Oluf Lorentzen.
Bli med spekematentusiast Svein Andreassen og lær om spekemat på tradisjonelle og nye vis
Bli med gourmetsoppekspert Jørgen Baumfelder fra Trøndersopp og lær om sopp du aldri har smakt maken til før
Bli med Jørgen Dons på Raus Bar og lær om spennende og sprudlende cocktails
Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra tang- og tareriket Frøya ytterst på Trøndelagskysten
Øyvind Lindgjerdet fra Britannia Bar tar deg gjennom seks nordiske akevittsmaker med tilbehør