Velkommen som utstiller på Trøndersk Matfestival 2019

1.-3. august arrangeres Trøndersk Matfestival i sentrum av Trondheim. Festivalen skal fremme regionens lokale råvarer og produkt, et mangfold av smak og særpreg fra hav til høgfjell.

Festivalen har blitt en etablert trøndersk arena for salg, profilering og omdømmebygging, og er din gylne anledning til å presentere det beste av råvarer, matspesialiteter og lokale produkter.
Magasinet Reiselyst kåret i 2017 Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen som 1 av 12 mest attraktive reisemål i Skandinavia, og festivalene merker økt tilstrømming av kjøpelystent publikum også fra områder utenfor region.

Under matfestivalen i 2018 tangerte omsetningen rekorden fra 2017. Samlet omsetning for utstillerne med salg var på hele 12 millioner kroner.

Trøndersk Matfestival er en møteplass for å dele matkultur og matopplevelser. I tillegg til kvalitetsbevisste utstillere planlegges det et innholdsrikt program med aktiviteter for barn, unge og
voksne. Aktivitetene er med og løfter deltagende produsenter siner råvarer og produkt.

I 2018 gjennomførte vi en markedsundersøkelse blant festivaldeltakerne. Resultatet viste at 70 prosent av de spurte som var på festivalen i fjor ville tilbake i år, og en kundetilfredshet (KTI)
på 80 av 100! Det vitner om et svært lojalt og fornøyd publikum! 

 

Bli utstiller

Lyst til å være utstiller på Trøndersk Matfestival? Påmelding til Trøndersk Matfestival 2019 er nå stengt, påmelding til festivalen i 2020 åpner i februar.