Se hva som skjer der du bor

Velg mellom nesten 300 aktiviteter i hele Trøndelag under Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 12.-14. august.
Her finner du en oversikt.

Gå til aktivitetskalender

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 12.-14. august

Sett av helga, inviter venner og familie og velg mellom rundt 300 ulike festivalopplevelser i hele Trøndelag. Det blir gårdsbesøk, grønnsakssafari, gourmetaften og grillaften, marked og kurs! Finn det du vil delta på i aktivitetskalenderen. 

I aktivitetskalenderen kan du søke opp aktivitetene og få veiviser på kart hvordan du finner frem. Gled deg!

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg ble “født” i 2020 da covid-19 satte en stopper for å samle store folkemengder i Trondheim sentrum. Næringa var i en vanskelig situasjon og vi ville gjerne skape den viktige salgsarenaen som festivalen er. Dette klarte vi takket være interesse hos alle ordførerne i Trøndelag og en stor mobilisering i alle våre 12 samarbeidsregioner og samarbeidspartnere SpareBank1 SMN, NTE og Innovasjon Norge.

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, er noe av det beste som har kommet ut av pandemien. 

Adresseavisens leder august 2021

Gled deg til sommeren med vårt bildegalleri eller bli med på eventyr til Namdalen i filmen over med Head Chef og festivalkokk Christopher William Davidsen. 

Samarbeidspartnere

Aktuelt

Trøndersk matfestival | 08.08.22
Skal dele ut 5000 grønnsaksposer i helga
Under sykkelrittet Arctic Race of Norway 13. og 14. august får publikum en smak av Trøndelag. Følgebilen som kjører før syklistene er nemlig full av grønnsaker fra Frosta. »

Trøndersk matfestival | 28.07.22
Nordic Taste Dinner
Christopher Davidsen of Speilsalen and Britannia Hotel invited Trondheim guests and the very best of Nordic chefs to a historic and unforgettable evening with Nordic Taste Dinner. »

Trøndersk matfestival | 24.07.22
Sandra Borch åpner Trøndersk Matfestival
Landbruks- og matminister Sandra Borch kommer til Trøndersk Matfestival i Trondheim. Ministeren mener Trøndelag viser veg i matnasjonen Norge. 170 utstillere, kurs og mange barne- og ungdomsaktiviteter vil fylle gatene i sentrum helga 28.-30. juli. »

Trøndersk matfestival | 23.06.22
Et mestermøte mellom Nordiske stjernekokker
Denne sommeren vil et historisk møte finne sted under Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30.juli, når ni Nordiske stjernekokker kommer til byen og inviterer til Nordic Chef Dinner som en pangstart for Trøndersk Matfestival. »

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.