Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 5. - 7. august 2021

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg!

Kortreist festivalopplevelse over hele Trøndelag 5.-7. august

Trøndelag byr på matopplevelser i verdensklasse. Vi tar med oss Trøndersk Matfestival til store og små steder over hele fylket, for å feire matglede sammen. Se hva som skjer denne helga i aktivitetskalenderen til festivalen.

Klikk deg inn på aktivitetskalenderen under her og planlegg hva du vil oppleve denne helga. Inviter med deg venner og familie og kjenn på fantastisk matglede!

Se hva som skjer der du bor

Mer enn 300 aktiviteter i hele Trøndelag under Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 5.-7. august
Kortreist festivalopplevelse i vårt matrike. 

Gå til aktivitetskalender

Samarbeidspartnere

En ny festival blir født i 2020

I 2020 satte korona en stopper for mange arrangement i Norge. Trøndersk Matfestival kunne ikke gjennomføres på ordinært vis med 220 000 mennesker samlet i Trondheim sentrum. På kort tid ble en ny festival født. Over 200 festivalopplevelser spredt over hele Trøndelag ble arrangert. Store og små oppdaget matskatter og unike mat- og drikkeopplevelser i sitt nærmiljø.

Den nye festivalen fikk navnet Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg!

På grunn av gode tilbakemeldinger og et ønske fra matregionen arrangerer vi den desentraliserte festivalen også i år helga etter Trøndersk Matfestival i Trondheim.

Vi takker våre samarbeidspartnere Reitan Handel, Sparebank1 SMN, NTE og alle som bidrar til å gjøre det mulig å feire vår matregion over hele Trøndelag også i 2021. 

 

Aktuelt

Trøndersk matfestival | 29.07.21
Får pris for å tenke stort
Ingrid Romstad ved Romstad Gård i Orkanger ble tildelt en helt ny pris under åpningen av Trøndersk Matfestival torsdag. Tenke Stort-prisen.»

Trøndersk matfestival | 29.07.21
Svaret på de store spørsmålene er Trøndelag og mat
Torsdag ble Trøndersk Matfestival åpnet for 16. gang. NHO-leder Ole Erik Almlid mener det som har skjedd i matindustrien i Trøndelag har vært en eksplosjon og at svaret på de store spørsmålene om arbeidsplasser og klima er Trøndelag og mat.»

Trøndersk matfestival | 29.07.21
Vinnere av Årets Produkt på Trøndersk Matfestival 2021
Hvert år kåres vinnerne av de beste produktene på Trøndersk Matfestival. Nivået blant de påmeldte er skyhøyt, og preges av kvalitet, kreativitet og mangfold. Skal du sikre deg årets beste produkter må du være rask. De rives gjerne bort etter kåringen.»

Trøndersk matfestival | 26.07.21
Erna Solberg besøker Trøndersk Matfestival
I sin nyttårstale i 2019 sa statsminister Erna Solberg at vi trenger flere som kokk Christopher W. Davidsen. Han er festivalkokk for Trøndersk Matfestival, og fredag 30. juli skal de lage mat sammen i Trondheim.»

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.