Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 5. - 7. august 2021

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg!

Kortreist festivalopplevelse over hele Trøndelag 5.-7. august

Trøndelag byr på matopplevelser i verdensklasse. Vi tar med oss Trøndersk Matfestival til store og små steder over hele fylket, for å feire matglede sammen. Se hva som skjer denne helga i aktivitetskalenderen til festivalen. Den blir publisert i april.

Mens vi venter på festivalsommeren kan du vi drømme oss bort i vårt bildegalleri fra Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg! 2020.

Samarbeidspartnere

En ny festival blir født i 2020

I 2020 satte korona en stopper for mange arrangement i Norge. Trøndersk Matfestival kunne ikke gjennomføres på ordinært vis med 220 000 mennesker samlet i Trondheim sentrum. På kort tid ble en ny festival født. Over 200 festivalopplevelser spredt over hele Trøndelag ble arrangert. Store og små oppdaget matskatter og unike mat- og drikkeopplevelser i sitt nærmiljø.

Den nye festivalen fikk navnet Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg!

På grunn av gode tilbakemeldinger og et ønske fra matregionen arrangerer vi den desentraliserte festivalen også i år helga etter Trøndersk Matfestival i Trondheim.

Vi takker våre samarbeidspartnere Reitan Handel, Sparebank1 SMN, NTE og alle som bidrar til å gjøre det mulig å feire vår matregion over hele Trøndelag også i 2021. 

 

Aktuelt

Matriket Midt | 22.04.21
Norges største matfestival ser lyst på sommeren
150 utstillere er påmeldt Trøndersk Matfestival 29.-31.juli 2021. Festivalsjef Brit Melting tror det blir en drømmehelg i Trondheim med Bryggerifestival og Olavsfest samtidig. »

Matriket Midt | 17.12.20
Reitan blir med på Trøndersk Matfestival – oppretter ny pris
Sammen med Oi! Trøndersk Mat og Drikke skal Reitan bli med på hele tre festivaler neste sommer. Både Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival i Trondheim arrangeres siste helga i juli, og uka etterpå skal den desentraliserte varianten Trøndersk Matfestival – et sted nær deg! skape matglede over hele fylket. »

Matriket Midt | 16.09.20
Mer matglede for eldre på sykehjem
I sommer fikk åtte ulike sykehjem på Fosen servert lokalmat og drikke til sine 500 beboere. Dette ble mulig gjennom Trøndersk Matfestival - et sted nær deg! Nå dannes et fagnettverk mellom de ansatte for erfaringene ga mersmak. »

Trøndersk matfestival | 30.07.20
Åpning av Trøndersk Matfestival 2020
Årets annerledes-festival er i gang. Åpningen i Trondheim viste et stort engasjement for maten som et felles samlingspunkt framover. »

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.