To som ser på lammelår som stekes i en vedfyrt ovn
aug
7
lør

Opplevelsesmiddag i Ersgard

7. AUG
kl. 15 - 23

Lær mer om matlaging i vedfyrt bakerovn og smak vårt vedovnstekte bresserte bringebærlam.

Bli med når vi fyrer opp i ‘smuttu’ og starter tilberedningen av lammet. Prat med kokken, lær hvordan du kan lage dette i vedovn. Mens lammet godgjør seg i ovnen har vi ventepølser på lur, og ulike aktiviteter dere kan gjøre. Hva med et besøk til våre lokale matprodusenter eller ta en luftetur opp til utkikkspunktet Spigiln?  Etter turen blir det et ølsmakekurs med smaksprøver før det serveres middag med bresert bingebærlam, dessert og kaffe i storstuggu. Annet drikke kommer i tillegg.

Opplevelsen kan gjerne kombineres med overnatting i vårt gårdshotell, laksefiske, deltakelse i matAUKløpet 6.august, fredagspøbb i tunet eller et besøk på Matmarkedet 7. august i Stjørdal sentrum.


//ENGLISH
Join us when we start the preparation of the lamb in our wood-fired oven. Have a chat with the chef, and learn how to make this dish. We serve a hot dog made from calf, and present a variety of activities for you to do while waiting for the food to cook. You can visit some of our local food suppliers, or go for a hike to "Spigiln", a local veiwpoint.
When back in Ersgard you can join a beer tasting session before having your supper with raspberry braised lamb, dessert and coffee in Storstuggu. Drinks are extra.

We recommend a stay in our farm hotel, salmon fishing, participation in the matAUKløpet run, our farmyard pub on friday or the food market in Stjørdal on August 7th.