aug
13
lør.

Kom å åttå!

13. AUG
kl. 10.30 - 17

Salg av egenprodusert mat fra Lykkemat og Berge Gård på Årsøya fritidspark under Rensfjellrennet.

"Kom å åttå, gjårrå båttå, fårrå vakkert med smær og brød, men itj vårrå nøver med søvvli" ...heter det i en gammel strofe fra Selbu. Den forteller om en matkultur som innbyr til raushet og en respekt for maten som står på bordet. Eller som vi ville sagt i dag: å nyte og glede seg over maten på bærekraftig vis. Denne matkulturen ønsker vi å kunne gjenskape gjennom det vi lager og det vi serverer. Vel bekomme! There is an old saying from Selbu that is not easy to translate into English but it talks about a generous food culture with a deep respect for the food on the table. Or as we would put it nowadays: eating and enjoying food in a sustainable way. We are striving to recreate this food culture in everything we make and serve. Enjoy!