aug
7
lør
7. AUG
kl. 10 - 14

Bli med våre pølsemakere og lag din helt egen spekepølse. Her får du selv velge krydder og smakstilsetninger - og spekepølsene får du levert når de er ferdig tørket i etterkant!

Stensaas Reinsdyrslakteri AS er så heldige å ha 2 pølsemakere i bedriften som gjerne vil dele sin kunnskap med deg. Vi inviterer derfor til et spekepølse-kurs hvor du får en teoretisk innføring, samt at du får være med å lage en helt egen spekepølse! Her får du flere krydder og smakstilsetninger og velge mellom, slik at du kan sette ditt personlige preg på spekepølsen og smaken. Spekepølsene henges opp til tørk, og hver kursdeltager får levert sine spekepølser i etterkant av kurset når de er ferdig tørket. Her blir det ca. 2 kg ferdig spekepølse på hver deltager - inkludert i prisen!

Informasjon:
Dato: Lørdag 7. august 2021
Tid: Kl. 10.00 - 14.00 (Totalt 4 timer)
Pris: 990,- pr. deltager (inkl. ca. 2 kg ferdig spekepølse)
Antall kursplasser: 8 

Påmelding til johanne@stensaas.no / tlf.: 957 24 070.

Alle deltagere får engangsbekledning og nødvendig utstyr som trengs inne i produksjonen. Det er plass til maks 8 kursdeltagere, grunnet plass og covid-19 restriksjoner.

Vi tar smittevern på alvor og sørger for at kurset skjer i trygge omgivelser. Det er viktig at kursdeltagerne ikke møter opp om det skulle oppstå symptomer eller mistanke om covid-19 smitte.


//ENGLISH
Stensaas Reinsdyrslakteri wish you welcome to join our two sausage-makers into our production and learn how to make you own cured sousage! This is a "cured sausage-course" where you will get a theoretical introduction, and afterwards learn how to make the sausage yourselves. We have different spices and flavorings you can choose beetween, to make your personal taste on the cured sausage. The sausage will need to dry for some weeks after the course, but each participant will get their own sausages delivered when they are finish drying.

Information:
Date: Saturday 7th of august 2021
Time: 10.00 - 14.00 (total 4 hours)
Cost: 990 NOK (including about 2 kg cured sausage)
Available tickets: 8

Every participant will get all needed clothes and necessary equipment to work in the production. We take infection controll seriously and we allways do our best to make the course safe for the participants. If you have any symptoms of covid-19, please don`t visit us.