saueflokk i fjellet
jul - aug
26 - 1
søn - lør

Lokale matopplevelser i Oppdal og Rennebu

26. JUL - 1. AUG
kl. 14.53 - 14.53

I perioden 27. juli til 2. august kan du få flere gode matopplevelser i Oppdal og Rennebu. 

I løpet av uken vil 7 retter, 7 serveringssteder og 7 oppskrifter blir samlet i en meny basert på lokale råvarer. Du kan få servert disse 7 rettene om du besøker et serveringssted i Oppdal eller Rennebu. Liker du å lage maten selv, vil oppskrift med råvarer være tilgjengelig slik at du kan lage dette selv på ditt eget kjøkken. Råvarene vil være tilgjengelig på flere av de lokale dagligvarebutikkene og på Smak og Behag (Mathallen).

I løpet av uken vil du kunne:
Oppleve – gå ut for å kjøpe og spise et måltid basert på lokale råvarer på en restaurant

Bli inspirert – kjøp maten på lokalmatmarkedet, hvor du kan treffe bonden og matprodusentene for å få tips til hvordan du kan tilberede maten

Utforske selv – kjøp produktene i dagligvarebutikkene, hvor det ligger en meny full av forslag til oppskrifter 

Serveringssteder:
Restaurant Perrongen 
Bortistu Gjestegard 
The Hill 1125 
Quality Hotel Skifer 
Spisbar 
Berkåk Veikro 
Markastuggu Nerskogen