aug
5 - 7
tor - lør

Gaulabord

5. AUG
kl. 14 - 19
6. AUG
kl. 14 - 19
7. AUG
kl. 14 - 19

Koldtbord laget med råvarer fra Gaularegionen.

Liker du tradisjon, historie og gamle bygninger kan dette være noe for deg: 
Vi på Storstuu ønsker velkommen til vårt Gaulabord:
-Elggryte og mandelpotet
-Hjemmelaget oksekarbonade med erter og løk
-Røkt laks og eggerøre
-Elgroast av elg fra Winsnes marka, rødløk og tyttebærkrem
-Storstuleverpostei serveres med stekt løk, sopp, bacon, syltet     rødbetter og agurk
-Egg- og rekesalat
-Gårdens tomatsild
-Spekemat fra området, mandelpotet, flatbrød og grønnsalat.
-Oster, bær og honning fra området
-Storstuubrød og rugbrød med lokalt smør


Dessert:
-Hjemmelaget karamellpudding 
-Kremkake med høstens bær