aug
7
lør

Fra skog til bord-en kulinarisk friluftsopplevelse hos Villnis på Inderøy

7. AUG
kl. 15 - 19

Bli med når stjernekokken og sankeren slår seg sammen for å gi deg en kulinarisk opplevelse midt i matfatet.

Opplev hvor råvarene som har en så viktig plass i Ny Nordisk mat kommer i fra. De råvarene vi ikke sanker, leveres fra lokale produsenter. Dette er terroir Trøndelag på sitt beste. Dagen ledes av David Bøysen Lurie og Ane Willmann. David var med å starte og har vært kjøkkensjef på Fagn bistro, han har også tidligere jobbet blant annet på Plah i Oslo, Yashin sushi i London og 1 år i New York. Ane har jobbet innen nyttevekstfeltet siden 2015, holdt kurs og levert ville råvarer til både Fagn og Speilsalen. Vi utforsker noen av de spiselige urtene før David serverer småretter rett fra bålet.

Pris per person for kurset: 1200,-
Pris for to personer inkludert overnatting: 4400,-

Maks antall deltakere: 15 


//ENGLISH
Join us when the star chef and the forager join forces to give you a culinary experience in the middle of the bounties of nature.

Experience where the ingredients that have such an important place in New Nordic food come from. The ingredients that we do not forage we get from local producers. This is terroir Trøndelag at its best. The day is led by David Bøysen Lurie and Ane Willmann. David helped start and has been head chef at Fagn bistro. He has also, among other places, worked at Plah in Oslo, Yashin sushi in London and 1 year in New York. Ane has worked in the field of foraging since 2015, delivered wild raw materials to both Fagn and Speilsalen and held courses. We explore some of the edible wild herbs before David serves small dishes straight from the fire.

Price per person for the course: 1200,-
Price for two people including accommodation: 4400,-

Maximum number of participants: 15