råvarer og kokkelering
aug
2
søn

Ung Matfest

Nettkokkekurs med råvarer fra Frøya

Lær å lage et innbydende sjømatmåltid med fristende råvarer over nett! Råvarene får du gratis med deg hjem.

Kokken vise hvor raskt og enkelt man kan tilberede et godt fiskemåltid. Du vil ta del i matlagingen ved å følge kokkens instruksjoner via streamingen du er koblet på via skjermen. Du vil være påkoblet et videomøte i en time. Sammen vil dere laget et sunt og smakfullt måltid med Frøya laks som hovedingrediens.

Kokken sender live fra Hotell Frøya, med utsikt over vakre Frøya i bakgrunnen.

Tidspunkt: Søndag 2. august


Kl. 16:00-17:00 (10 – 13 år)
Kl. 18:00-19:00 (14 – 18 år)

Sted: Nett

Du vil få tilsendt lenken til nettinnloggingen søndag 2. august. Vi tar imot maks 25 påmeldte deltakere.
Du vil få bekreftelse på epost innen 30. juli om du/ditt barn har fått plass på kokkerelingen.

Råvarer og fremgangsmåte:

De som er påmeldt vil få en pose med råvarer, gratis.
Oppskriften får du tilsendt i forkant, mens kokken forklarer fremgangsmåte og inspirerer deg når dere lager maten sammen.

Hent din pose med råvarer 1. august mellom kl.11.00-15.00, du kan velge mellom 3 ulike hentesteder (på Hotell Frøya, DalPro og Trondheim).

Dette må du ha hjemme:

Sukker, salt, pepper, hvit eddik, soyasaus, olivenolje

Dette trenger du av eget utstyr:

Skjærefjøl og en god kniv
En liten stekepanne
Et rivjern
En kjele til poteter
En stor blandebolle
En liten blandebolle
En grønnsakskreller