folk som koser seg i baren på Hotell Frøya
jul - aug
30 - 2
tor - søn

Matfestivalmeny på Hotell Frøya

30. JUL
kl. 11 - 22
31. JUL
kl. 11 - 22
1. AUG
kl. 12 - 21
2. SEP - 2. AUG
kl. 13 - 21

Velkommen til en fantastisk smaksopplevelse!

Hotell Frøya tilbyr en god og variert meny, ta turen til oss for en smakfull matopplevelse.

I tillegg til vår ordinære meny anbefaler vi vår fantastiske deletallerken, minstebestilling er 2 personer, og vi trenger bestillingen senest dagen før. Deletallerken med råvarer fra Frøya og Hitra

Kaldretter: Philadelphia maki, California maki, sashimi, pokebowl med wakamesalat og sesamsoya Brent laks med marinert løk og ørret rogn, laksetartar med avokado og chilli, krabbemousse, teriyaki, ingefær og soyasaus serveres som tilbehør

Varmretter: Sjøkreps og paprikapuré suppe, Kamskjell med ertepurè og baconsyltetøy, bollinos med aioli, Hjort med røstipoteter og rødvinsaus, villsau med sellerirotpuré, asparges og rødvinsaus Panerte scampi med korianderaioli

Dessertfat: Smakfulle oster med godt tilbehør.

Kr. 950.- pr. person,-
minstebestilling 2 personer.

Bordbestilling til Hotell Frøya post@hotellfroya.no
Telefon 72464500

Hotell Frøya tilbyr gode priser på overnatting for hele familien 22. juni til 31. august, fra kr. 550 pr. person pr. natt i dobbeltrom inkl. frokost. Prisen gjelder ved booking av 3 eller flere døgn. Barn som bor på foreldrenes rom: Barn 2-15 år. Kr. 180.- pr. natt inkl. frokost.