jul - aug
30 - 1
tor - lør
30. JUL
kl. 11 - 17
31. JUL
kl. 11 - 17
1. AUG
kl. 10 - 15

Gårdsbesøk og marked på Hitra

Vil du oppleve en hjort som spiser fra hånden din? Eller dra på gårdsbesøk for å smake på matskatter fra mat- og drikkeprodusenter i øyriket?

Utstillere: 

DalPro Gårdsmat:

Har hjort og villsau som lever det frie liv på Frøya og Hitra og beiter i lyng, urter, gress, einer, løvkratt og tang året rundt. Dyra er slaktet lokalt og behandlet på riktig måte for at kjøttet skal ha den aller beste kvalitet.

Bryggeriet Frøya (kun torsdag):

På Frøya i Trøndelag, helt ut mot havgapet, jobber de hver eneste dag for å levere like nydelig øl til kundene våre! Dette er edle dråper, med en smak av kysten.

Garnviks Røkeri:

En familiebedrift fra Frøya som ble etablert i 2014, og har siden da gjort seg bemerket. Det som er viktig for Garnviks Røkeri er ekte råvarer, utsøkt smak, kvalitetsgaranti og kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.

Hitra Gårdsmat:

Hitra Gårdsmat er kjent for sine gode oster med lokale råvarer fra kyrne som beiter rundt fjøset. Ost fra glade kyr er mottoet. Kyrne går tur hver dag hele året i sjølufta langs Trøndelagskysten, og det kjennes på smaken.

Helgebostad Hagebruk:

Et lite hagebruk med rikt innhold på Helgebostadøya utenfor Hitra.

HitraHonning:

Lynghonning fra Hitra Birøktelag og DalPro AS. 


Aktiviteter på DalPro
:

Hjorteforing og gårdsbesøk:

På DalPro i hammerstaddalen på Hitra er livet herlig! Her kan du oppleve at hjorten spiser rett fra hendene dine. Vi har også noen søte kopplam som vil ha kos og hønene går rundt på tunet vårt.

Ridning:

Hitra Hestesenter kommer med noen av hestene sine slik at barna kan ri.

Grillmat:

DalPro Gårdsmat serverer grillmat.