aug
13 - 14
lør. - søn.

Matmarked i Heim

13. AUG
kl. 14 - 12
14. AUG
kl. 14 - 12

I Heim markerer vi Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg med matmarked på to forskjellige lokasjoner. Fredag 12. august blir det matmarked på historiske Otnesbrygga, og lørdag 13. august blir det matmarked i idylliske Wesselgården på Kyrksæterøra.

For andre året på rad inviterer vi til Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg i Heim. Sett av helga 12.-14. august! Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt.

Denne helga får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og samarbeidspartnere.

I Heim markerer vi matfestivalen med matmarked på to forskjellige lokasjoner: - Fredag 12. august er det matmarked på Otnesbrygga fra kl. 14.00-18.00. - Lørdag 13. august er det matmarked i Wesselgården på Kyrksæterøra fra kl. 12.00-15.00.

Sett av helga, inviter venner og familie og nyt Heimlaga mat og produkter. Du får møte bonden, smake og lære mer om hvordan maten vår blir til.

Vi sees 12.-14. august!

Takk til Oi Mat & Drikke sine hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til. Lokalt ønsker HNF å rette en spesiell takk til Halsa Historielag og Hemne Frivilligsentral, som hjelper oss med å koordinering og gjennomføring av matfestivalen i Heim.