aug
12 - 14
fre. - søn.

Åpen kafe og restaurant

12. AUG
kl. 11 - 18
13. AUG
kl. 11 - 18
14. AUG
kl. 11 - 18

Klostergården er familieeid og drevet av far Ståle og sønnen Jørn. Ståle er sjefskokk og lager mat basert på familieoppskrifter, lokale ingredienser fra Tautra og Frosta og produkter produsert på gården. Med Ståles interesse for mat utvikler han alltid nye retter som kombinerer den tradisjonelle norske stilen og tanken om at maten skal være sunn og interessant.

Vi har varme lunsj- og middagsretter, samt mye godt til kaffen - et tips er krokankaken som har vært lagd på gården så lenge det har vært kafedrift ( 27 år )- og det er det god grunn til ! Klostergården Håndbryggeri, med Jørn som bryggerisjef, ble startet i 2008 med et ønske om å utvikle et kommersielt småskala bryggeri og som en forlengelse av mat- og ølserveringen i Klostergården. Gode og spennende øl fra bryggeriet passer til de forskjellige rettene som serveres i restauranten, og kan også godt nytes alene. Vår kafe og restaurant har åpent årlig hver dag fra påske frem til 20. desember fra kl. 11.00 til 18.00. I anledning "Matfestivalen - et sted nær deg" og European Region of Gastronomy, vil vi ha en tre-retters på menyen basert på lokale råvarer - og det blir nydelig ! Ønsker du å booke bord, ta kontakt på telefon 458 44 162 eller book direkte på vår hjemmeside: klostergardentautra.no