Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 12.-14. august

Dra på eventyr i matregionen

Bli med på feiringen! I år feirer vi Trondheim og Trøndelag som europeisk matregion. Under Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg kan du velge mellom nesten 300 aktiviteter fra fjord til fjell i Trøndelag. Finn det du har lyst til å oppleve i vår aktivitetskalender. 

Føl på stemningen og se hva som skjer under Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg på Facebook og Instagram.

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg 12.-14. august. Planlegg turen!

Aktivitetskalender

Se hvem som vant

Vinnerne av Årets Produkt

Les mer

Festivalkokk Christopher W Davidsen har laget oppskrifter med råvarer fra hele Trøndelag

Her blir du garantert inspirert!

Få oppskriftene her

Trøndersk Matfestival 28.-30. juli i Trondheim

Se hva som skjer her

AKTUELT

Trøndersk matfestival | 08.08.22
Skal dele ut 5000 grønnsaksposer i helga
Under sykkelrittet Arctic Race of Norway 13. og 14. august får publikum en smak av Trøndelag. Følgebilen som kjører før syklistene er nemlig full av grønnsaker fra Frosta. »

Trøndersk matfestival | 28.07.22
Nordic Taste Dinner
Christopher Davidsen of Speilsalen and Britannia Hotel invited Trondheim guests and the very best of Nordic chefs to a historic and unforgettable evening with Nordic Taste Dinner. »

Trøndersk matfestival | 24.07.22
Sandra Borch åpner Trøndersk Matfestival
Landbruks- og matminister Sandra Borch kommer til Trøndersk Matfestival i Trondheim. Ministeren mener Trøndelag viser veg i matnasjonen Norge. 170 utstillere, kurs og mange barne- og ungdomsaktiviteter vil fylle gatene i sentrum helga 28.-30. juli. »

Trøndersk matfestival | 23.06.22
Et mestermøte mellom Nordiske stjernekokker
Denne sommeren vil et historisk møte finne sted under Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30.juli, når ni Nordiske stjernekokker kommer til byen og inviterer til Nordic Chef Dinner som en pangstart for Trøndersk Matfestival. »

Fire mål for våre festivaler

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim utvikler seg fra år til år, og her er de fire målene for festivalene våre fram til 2025.

Vi skal bli en internasjonal snakkis og Europas beste mat- og bryggerifestival
Vi skal skape unike mat- og drikkeopplevelser for publikum 
Vi skal skape merverdi for våre mat- og bryggerientreprenører
Vi skal være en arena for innovasjon, forskning og utvikling for lokal mat- og bryggeriproduksjon

Trøndersk Matfestival ble arrangert for første gang i 2005 og har siden da vokst til å bli Norges største og en av Europas største matfestivaler. Det er selskapet Oi! Trøndersk Mat og Drikke som står bak Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim.

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.