Norges ledende lokalmatfestival

TRØNDERSK MATFESTIVAL

30. juli - 1. august 2020

Opplev Norges ledende lokalmatfestival i hjertet av Trondheim, 30. juli - 1.august 2020.

Trøndelag er en betydningsfull og stor matregion, og har en enorm produksjon og verdiskaping innenfor havbruk og jordbruk. Som et resultat av dette, har Trøndelag et mangfold av lokale mat- og drikkespesialiteter. Trøndersk Matfestival er årets høydepunkt i Matriket Midt, med  170 utstillere, 200 000 besøkende og en helt unik stemning. 

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt. 


Vil du bli utstiller?

Trøndersk Matfestival er en møteplass for å dele matkultur og matopplevelser. I tillegg til kvalitetsbevisste utstillere har vi et innholdsrikt program med aktiviteter for barn, unge og voksne. 

Les info til utstillere

AKTUELT

Trøndersk matfestival | 21.08.19
Rekordår for Trøndersk Matfestival
2019 ble et rekordår - aldri før har så mange besøkt og handlet så mye på Trøndersk Matfestival. »

Trøndersk matfestival | 03.08.19
Trønderdominans i NM i røkt og gravet laks og ørret 2019
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Trønderne utmerket seg i konkurransen, og tok gull i fire av fem kategorier. »

Bryggerifestivalen | 01.08.19
Trøndelag er lokalmatrike nummer 1 i Norge
- Dette er utvilsomt Norges aller, aller beste lokalmat- og drikkefestival! Og nå har Trøndelag inntatt Norgestoppen når det gjelder Spesialitetsmerkede produkter. Dette er Norges lokalmatrike nummer 1, sa administerende direktør i Matmerk Nina Sundqvist. Hun delte ut heder og ære til trønderske produsenter på første dag av Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim. »

Matriket Midt | 05.07.19
Blåskjelleventyret på Fosen
To skjellprodusenter på Fosen forsyner i dag hele det norske markedet med ferske blåskjell. »
  • Foto Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke
  • Foto: Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke

Hovedsamarbeidspartnere

Offentlige samarbeidspartnere