Trøndersk Matfestival - et sted nær deg, 30. juli - 1. august 2020

Trøndersk Matfestival

I år kan du lage din egen festivalopplevelse under Trøndersk Matfestival helga 30. juli-1. august med å oppsøke våre aktiviteter over hele fylket.

Slik får du festivalopplevelsen i år

I år må Trøndersk Matfestival gjøre noe annet enn å samle 225 000 mennesker i Trondheim sentrum. I løpet av noen uker har festivalen fått en ny vri. Nå kommer festivalen til deg. Vi har salgsboder på Torvet i Trondheim med 42 utstillere, og en rekke spennende aktiviteter i hele fylket. Sjekk vår aktivitetskalender for ditt nærmeste arrangement.

Gå til aktivitetskalender

Noe å glede seg til

Prosjektleder Brit Melting er glad for at Trøndersk Matfestival blir en festivalopplevelse i hele Trøndelag helga 30.juli-1.august. 

- Vi trenger noe å glede oss til i sommer. Trøndersk Matfestival skal gjennomføres på en annerledes måte - en plass nær deg. Matregionen vår er full av flotte opplevelser vi ønsker folk skal oppsøke, og det er stor entusiasme og engasjement både politisk og i næringa for å få til dette. I tillegg til fysiske arrangement vil vi også ha digitale opplevelser å tilby. Hold av helga 30. juli - 1. august, da skjer det mye i Trøndelag, sier prosjektleder Brit Melding for Trøndersk Matfestival. 

Her finner du den korteste vegen til din lokalmatopplevelse: Lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt. 


AKTUELT

Trøndersk matfestival | 21.08.19
Rekordår for Trøndersk Matfestival
2019 ble et rekordår - aldri før har så mange besøkt og handlet så mye på Trøndersk Matfestival. »

Trøndersk matfestival | 03.08.19
Trønderdominans i NM i røkt og gravet laks og ørret 2019
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Trønderne utmerket seg i konkurransen, og tok gull i fire av fem kategorier. »

Trøndersk matfestival | 01.08.19
Årets Beste Stand
Da er beste stand kåret på Trøndersk Matfestival. Ta deg en tur rundt på festivalen og la deg bli inspirert av folks kreativitet og og hvor mye de legger i produkt og historiefortelling! »

Bryggerifestivalen | 01.08.19
Trøndelag er lokalmatrike nummer 1 i Norge
- Dette er utvilsomt Norges aller, aller beste lokalmat- og drikkefestival! Og nå har Trøndelag inntatt Norgestoppen når det gjelder Spesialitetsmerkede produkter. Dette er Norges lokalmatrike nummer 1, sa administerende direktør i Matmerk Nina Sundqvist. Hun delte ut heder og ære til trønderske produsenter på første dag av Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim. »
  • Foto Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke
  • Foto: Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke

Hovedsamarbeidspartnere

Offentlige samarbeidspartnere