Trøndersk Matfestival

Trøndersk Matfestival

I 2021 får du Trøndersk Matfestival både i Trondheim 29.-31.juli og et sted nær deg 5.-7.august.

Velkommen til en drømmehelg i Trondheim 29.-31.juli 2021!
Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim er to av Europas største mat- og drikkefestivaler og arrangeres samtidig i hjertet av Trondheim sentrum i år.

Ordinært samles mer enn 250 000 matglade mennesker fra 0 til 100 år for å feire trøndersk mat- og drikkeopplevelser under våre festivaler. Vi vet enda ikke hvordan sommeren 2021 blir. Vi håper på det beste, men planlegger våre festivaler slik at vi kan lage trygge opplevelser som ivaretar et godt smittevern for vårt publikum.

"Trøndelag Food Festival is one of the best food festivals in Europe" Dr Diane Dodd, president of IGCAT (Institute for Gastronomy, Culture, Art and Tourism

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg! 5.-7.august

Kortreist festivalopplevelse i vårt matrike. Se hva som skjer der du bor

Finn ut mer

Trøndersk Matfestival i Trondheim 29.-31.juli

Norges største matfestival med unike mat- og drikkeopplevelser.

Les mer

Se hvem som vant årets produkt i 2020

Et av høydepunktene til Trøndersk Matfestival er kåringen av årets produkt i ni kategorier

Les mer

AKTUELT

Matriket Midt | 22.04.21
Norges største matfestival ser lyst på sommeren
150 utstillere er påmeldt Trøndersk Matfestival 29.-31.juli 2021. Festivalsjef Brit Melting tror det blir en drømmehelg i Trondheim med Bryggerifestival og Olavsfest samtidig. »

Matriket Midt | 17.12.20
Reitan blir med på Trøndersk Matfestival – oppretter ny pris
Sammen med Oi! Trøndersk Mat og Drikke skal Reitan bli med på hele tre festivaler neste sommer. Både Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival i Trondheim arrangeres siste helga i juli, og uka etterpå skal den desentraliserte varianten Trøndersk Matfestival – et sted nær deg! skape matglede over hele fylket. »

Matriket Midt | 16.09.20
Mer matglede for eldre på sykehjem
I sommer fikk åtte ulike sykehjem på Fosen servert lokalmat og drikke til sine 500 beboere. Dette ble mulig gjennom Trøndersk Matfestival - et sted nær deg! Nå dannes et fagnettverk mellom de ansatte for erfaringene ga mersmak. »

Trøndersk matfestival | 30.07.20
Åpning av Trøndersk Matfestival 2020
Årets annerledes-festival er i gang. Åpningen i Trondheim viste et stort engasjement for maten som et felles samlingspunkt framover. »

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival. Sammen med våre samarbeidspartnere løfter vi Matriket Midt.