Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Trondheims Matperler består av bynære gårder, noen av de har også mulighet for matservering. Ta turen innom teltet for å lære mer om, og utforske den mest kortreiste lokalmaten på festivalen.
Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim
For oss er lidenskapen for maten og selve opplevelsen som skapes rundt matbordet det viktigste. Med fersk fisk, deilig mørnet kjøtt, lokale grønnsaker og urter skal vi friste med de deiligste menyer.
Kasjmirgeiter fra Byneset.
Gården med den lange historien.
Økologisk lammekjøtt av steinaldersau fra Byneset.
På Kviset dyrker vi potet og vi har en liten ammekubesetning med Urfe, med direktesalg av varer på gården.
Poteter, grønnsaker og utegris fra Byneset.
Mange ulike opplevelser & smaker!
Inkluderende bynært landbruk med urkornproduksjon, kafé og gårdsbutikk, blomsterhage, skolehage, integreringsprosjekt og andelslandbruk.
En smak av sommer med jordbær, bringebær og honning fra Byneset. Du kan plukke selv eller kjøpe ferdig plukket.
Finn frem i vårt nye kart! Søk etter produkter, utstillere, regioner eller kategorier, og bruk "Vis på kart" for å enkelt finne hvor de står.