Matfestivalen Utstillere Oppdalrennebu 533X400 Png (1)

Oppdal Smak av Fjell

Oppdal og Rennebu

Oppdal er Norges største sauekommune, men har også mye annet å legge på matfatet fra Nord-Europas rikeste plantefjell: Fra tørka kjøtt, limousinburgere og pølser til sviskedessert og badsturøkte lammelår.

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.

Bortistu Gjestegard

Leter du etter bassturøkt lammelår, er dette stedet å besøke.

Les mer
Fjellmandel fra Oppdal

Eksklusiv potet som innehar både "Beskyttet geografisk betegnelse" og "Spesialitetsmerket".

Les mer
Hannes pølser/ Mathallen i Oppdal

Pølser av limousinekjøtt og dagfersk bakst.

Les mer
Oppdal Turisthotell

Et tradisjonsrikt fjellhotell med 75 rom i ulike størrelser.

Les mer
Quality Hotel Skifer

Et moderne hotell i Oppdal.

Les mer