Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Barsk, naturnær og ekte. Namdalen har fjord, hav og fjell! Du kan smake lokale spesialiteter fra kysten som laks, torsk, fiskekaker, røkt og grave fisk, og fra fjellet som einebær røkt blåfjellrøye, bassturøkt skinke, gris, elg, økologisk lam, pølser.
Libab en lokal variant av kebab, klenning, tynnbrød og osten Børgefjell eller osten Gammel Erik, som har vunnet priser internasjonalt.
Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.
Hos Baxt Lierne får du ulike typer lefser, tynnbrød og klenning.
Laks fra trøndelagskysten.
Et allsidig gårdsbruk som produserer tradisjonelt Badsturøkt kjøtt på Namdalsk vis.
Elvekanten ysteri er produsent av flere ulike typer fastost.
LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner.
Li-Snadder i Lierne produserer badsturøkt kjøtt og fisk — en gammel røyketradisjon som setter en særegen og god aroma på råvarene. Produkter av elg, rein, Lam, gris, villaks og røye