Namdalen 1200X650

Namdalen

Namdalen

Barsk, naturnær og ekte. Namdalen har fjord, hav og fjell! Du kan smake lokale spesialiteter fra kysten som laks, torsk, fiskekaker, røkt og grave fisk, og fra fjellet som einebær røkt blåfjellrøye, bassturøkt skinke, gris, elg, økologisk lam, pølser.

Libab en lokal variant av kebab, klenning, tynnbrød og osten Børgefjell eller osten Gammel Erik, som har vunnet priser internasjonalt.

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim 28.-30. juli.

Baxt Lierne

Hos Baxt Lierne får du ulike typer lefser, tynnbrød og klenning.

Les mer
Bjørøya

Laks fra trøndelagskysten.

Les mer
Brattlia Mat og Kultur

Et allsidig gårdsbruk som produserer tradisjonelt Badsturøkt kjøtt på Namdalsk vis.

Les mer
Elvekanten ysteri - Gammel-Erik

Elvekanten ysteri er produsent av flere ulike typer fastost.

Les mer
LiVERTEN

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner.

Les mer
Li-snadder

Li-Snadder i Lierne produserer badsturøkt kjøtt og fisk — en gammel røyketradisjon som setter en særegen og god aroma på råvarene. Produkter av elg, rein, Lam, gris, villaks og røye

Les mer