Oversiktsbilde Torget 2019 Leiv Aspen

Program 2023

Program alle tre dager 3.-5. august

ÅPNINGSTIDER 

Torsdag 3.august kl 11-19

Fredag 4.august kl 11-19

Lørdag 5.august kl 11-17.30

Barnas Matfestival

På Barnas Matfestival kan du kjenne, smake, prøve, lage og klemme deg til mer kunnskap om prosessen fra hav og jord til bord - og tilbake til hav og i jord igjen. Her har du en oversikt over alle aktivitetene, som også er gratis.

 

Les mer her

Mobil kokkelering

Festivalkokkene Karoline Sperstad fra Scandic Nidelven og Olav Svarliaunet fra Britannia besøker alle 14 regionene som har stand, for å skape matmagi med de beste råvarene og produktene regionen har å by på.

Les mer her

Våre kurs

Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste. La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august.

Se alle kurs

Oste-VM med egen stand

I oktober 2023 skal Trondheim arrangere Oste-VM. Allerede nå har vi startet forberedelsene til oste-festen. 

Les mer her

Utstillere

Vi har nærmere 170 utstillere som kommer til Trondheim i dagene 3.-5. august. Her kan du lese mer om hver enkelt område og klikke deg videre for å se hvilke enkeltutstillere du kan besøke under festivalen. 

Les mer om utstillerne

Onsdag 2. august

Kl. 11:00 Matseminaret 2023/Britannia Hall 
Vi inviterer til matfaglig seminar 2. august, hvor vi skal diskutere hvilke muligheter, utfordringer og dilemmaer vi står ovenfor når vi fra fôr til bord skal gå fra overforbruk til mer bærekraftige valg i hverdagen. Tema er Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd. 

Kl. 17:30 Bryggeripolitisk seminar/E.C. Dahls Pub og Kjøkken
Bryggerifestivalen sammen med NHO Trøndelag og Bryggeriforeningen (BROD) inviterer til Bryggeripolitisk seminar kl 17.30-19.30 (mer info kommer) 

 

Chefs' Dinner

Festivalkokk Thomas Borgan m/venner og Trøndersk Matfestival inviterer til Chefs' Dinner den 2. august. Her vil noen av Trondheims aller beste kokker lager hver sin signaturrett. Dette blir en helt unik middag som du aldri vil smake maken til igjen.

Les mer

Torsdag 3. august

Storslått åpning

Etter to år med pandemi og oppussing av Torvet er det med stor glede vi gjenopptar tradisjonen og samles ved Ravnkloa under åpningsseremonien for Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen.

Program for åpningen

Festivallunsj og omvisning

For første gang kan Trøndersk Matfestival invitere til en storslått festivallunsj i Stiftsgårdsparken ved Trondheims kongelige residens. I samarbeid med Thomas Borgan,  Reneé Fagerhøi og Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, dekker vi på et fantastisk langbord i Stiftsgårdsparken den 3. august. 

Les mer og kjøp billett