Langbord

Langbord på Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg

Langbord

 Ingenting er som å sitte en sommerdag, langs et langbord og nyte kortreist mat og drikke i godt selskap. 2.-4.juni dekkes det opp til langbord og matfest fra Snåsa i nord til Røros i øst. Ta med deg familie og venner til smakfulle opplevelser i Trøndelag – ditt matrike!

Trøndelag er en europeisk matregion, med tittelen «European Region of Gastronomy» i 2022. Feiringen fortsetter med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg 2.-4. juni, og i Trondheim 3.-5.august. Til høsten braker det løs i Trondheim Spektrum med Oste-VM 26.-28. oktober og fortsetter med Bocuse d’Or Europe i 19.-21. mars 2024.

Langbordene under Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg er en del av helheten der vi feirer vår fantastiske matregion.

Dette er et «spise sammen» arrangement som Trøndelag fylkeskommune har gitt økonomisk støtte til.

Langbord på Klostergården

Velkommen til langbord på Klostergården 4.juni. Kom og nyt en tre-retters lunsj i nydelige omgivelser på Tautra.

Les mer

Mat på Vorpå - spise sammen

Salg av mat og underholdning ved den gamle fiskevorpa på Kroknes.

Les mer

SPISE SAMMEN Den Gyldne Omvei feirer 25 år

Den Gyldne Omvei inviterer til langbord og lokalmatbuffet i Muustrøparken. 

Les mer

SPISE SAMMEN i Levanger

I Håkon den godes gate blir det lokalmat utsalg i kombinasjon med langbord og servering lørdag 3. juni. Velkommen til kortreiste smaker i Trehusbyen Levanger!

Les mer

"Spise sammen" på Saemien Sijte

Fredag 2.juni er vi vertskap for Trøndersk Matfestival - et sted nær deg. Kom å opplev sørsamisk kultur og nyt kortreist mat i idylliske omgivelser ved Snåsavatnet!

Les mer

Spise sammen - langbord på Støren

Mett i Gauldaln inviterer til en 3-retters middag i nyåpnede Gauldalsporten sine lokaler.

Les mer

"Spise sammen" på Kulturstua Børsen med Skjølberg Søndre

Velkommen til Kulturstua Børsen. Skjølberg Søndre Kretsløpsgård serverer en 2-retters sesongmeny bestående av hovedrett og dessert, hvor vi skal nyte måltidet og fellesskapet.

Les mer

Langbord Rema 1000 Orkanger og Norsk Kylling

Fredag 2. juni inviteres det til langbord ved Rema 1000 Orkanger, med smaker fra Norsk Kylling.

Les mer

Ut på tur og vi spiser sammen

Opplev et fem-retters måltid, vi spiser sammen, gjennom en vandring i Røros. Syn, hørsel, smak, lukt, lyd, - alt er med i å gi oss en smaksopplevelse.

Les mer

Langbord i Kollektivet

Fredag 2. juni dekker vi opp til et langbord hvor vi serverer mat med råvarer hentet fra vårt nærmiljø her i Skaun. Å spise sammen er å nyte fellesskapet og nyte måltidet.

Les mer

SPIS SAMMEN Grilling på Steinvik Gård

Vi dekker langbord i hagen og serverer et grillmåltid med langtidsgrillet brisket av limousin, med lokale råvarer. Etterfulgt av kaffe fra Langøra og en søt fristelse fra Eidum Gårdsbakeri.

Les mer

Fiskesuppe ved langbordet på Frøset Østre!

Fiskesuppe ved langbordet! Vi inviterer deg til lunsj i Gapahuken. Kokken vår Andreas – Thomas Strømsland lager fiskesuppe med fisk fra Trondheimsfjorden.

Les mer

Langbord med kortreist lunsj

Vi på Eggan Nedre inviterer Lørdag 3.Juni til et felles langbord der gjestene kan innta et godt måltid tilberedt på Stabburet av lokale Råvarer rundt Trondheim og Trøndelag.

Les mer

Samarbeidspartnere Langbord

Logo Samarbeidspartnere langbord

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag.