Tommyholenhelland500x400 Png

Trøndersk øl fra hav til fjell

Trøndersk øl fra hav til fjell

Kursholder: Tommy Holen Helland
2 kurs/foredrag: Torsdag 28.juli kl 18-19 og lørdag 30.juli kl 18-19
Kurssted: Festsalen, Hornemannsgården
Pris: kr 470 + avg

BILLETT TORSDAG

BILLETT LØRDAG

Festsalen Hornemannsgården: Bruk østre hovedinngang mot Torvet (v/Sabrura)

Bli med Tommy Holen Helland fra Gulating på Byhaven, en som er skikkelig glad i trøndersk øl og lær om bredden, spekteret og kvaliteten av trøndersk øl. I Trøndelag finnes det 30 aktive bryggeri, fra det mer storskala bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri til det bittelille bryggeriet Moe Gårdsbryggeri på Byneset. Du har MonkeyBrew, et innovativt og populært nasjonalt bryggeri, og solide Hogna, som leverer kvalitet i alle ledd. Klostergården og Inderøya Gårdsbryggeri brygger øl på høyt nivå, og ifølge Helland brygger Rodebak det som godt kan sies å være Norges beste saison. Røros Bryggeri produserer gode pilsnere, pale ales og IPAer. Hvorfor skal vi gå over elva etter vann når vi har det beste ølet i Trøndelag?
Du får en velkomst og deretter får du smake på fem trønderske øl. Her vil du få høre om bryggeriene og historiene som former trøndersk øl av en som er skikkelig stolt av det de trønderske bryggeriene får til.

Tommy Holen Helland driver Gulating på Byhaven i Trondheim, og er medeier i Gulating på Sirkus Shopping, i Steinkjer og i Mosjøen. Han har holdt ølkurs i 10 år, og skrevet om øl i 15 år via Tommys Ølblogg. Helland var med og startet Bryggerifestivalen i Trondheim, og har startet en ny ølfestival som heter Trondheim Craft Beer Festival som går av stabelen i september.