Hengende Spekemat TM 2013 Foto ?

Spekemat på nye vis

Kursholder: Svein Andreassen, TIND 

Tid: Torsdag 3. august kl. 15:00 

Sted: Britannia Hotel 

Pris: 350 kr + avg.

BILLETTER

 

Hva med marinert og speket lammelår eller langtidsmodnet spekeskinke? Spekemat er lettvint å servere uansett antall gjester! Lær mer om spekemat på nye vis fra Svein Andreassen – én av de aller dyktigste på feltet.

Spekemat er den gamle måten å konservere mat på, lenge før kjøleskapets tid. Ved å tørke og salte maten blir den holdbar lengre, og maten kan tilsettes urter og krydder slik at produktet får en helt særegen smak.

Spekemat smaker utmerket om du serverer det alene, men kombineres det med annen mat kommer ofte andre smaker tydeligere fram. Spekemat er nydelig til fisk, på pizzaen eller i en herlig pastarett.

Velg det kjøttet du liker best – for eksempel hvitt kjøtt, storfe, fugl eller svin. Nå har det kommet mange nye spekespesialiteter basert på norske og økologiske råvarer, og spekematkjenner Svein Andreassen står klar til å dele sin kunnskap med deg.

Med spekemat har du et hav av muligheter. Velkommen på kurs!

Om kursholderen

Svein Andreassen er merkevaresjef hos TIND og en mat- og spekematelsker. På dette kurset vil han vise deg hvordan du kan tenke spekemat på nye vis! TIND har fått utrolig god respons på sine produkter, blant annet fra begeistrede, franske stjernekokker.