Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: Roar Hildonen, To Rom og KjøkkenTid: Fredag 29.juli kl 16-17Kurssted: Festsalen, HornemannsgårdenPris: kr 550 + avg
KJØP BILLETT
Festsalen Hornemannsgården: Bruk østre hovedinngang mot Torvet (v/Sabrura)Roar Hildonen har 40 års erfaring innen restaurantbransjen i Trondheim. Han driver To Rom og Kjøkken, en restaurant som er feiret for store måltidsopplevelser basert på trønderske råvarer, god drikke og nærværende gjestfrihet. Han kommer til Trøndersk Matfestival for å holde kurs om hvordan man setter øl til mat, eller mat til øl om du vil. Du vil bli kjent med ulike smaker basert på råvarer fra matregionen Trøndelag, og får smake på ulike stiler og typer av øl til.