Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: Rosalia Redondo AcostaTid: Lørdag 30.juli kl 11-13Kurssted: Festsalen, HornemannsgårdenPris: kr 225 + avg
KJØP BILLETT
Festsalen Hornemannsgården: Bruk østre hovedinngang mot Torvet (v/Sabrura)Kom og opplev et smoothiekurs der chef Rosalia inspirerer deg med eksotiske, næringsrike og lette-å-lage smoothie-oppskrifter med frukt, grønnsaker, urter, juice, melkeprodukter og plantebaserte melkeprodukter. Rosalia vil bruke trønderske råvarer i tillegg til smaker fra andre land.Du vil få smake på ulike kombinasjoner av spennende ingredienser med flotte farger. Chef Rosalia er også glad i å pynte smoothien for å få den til å se innbydende ut; en fest for øyet! En smoothie er en veldig allsidig drikke, den kan være alt fra et helt måltid til et mer sunt alternativ til dessert.På dette kurset vil du bli inspirert til å bli glad i de ulike ingrediensene og lære deg hvordan de kan brukes for alle slags anledninger.En smoothie er alltid en god ide!Rosalia Redondo Acosta er en verdensreisende meksikaner som har studert på Le Cordon Bleu i Paris har fagbrev som kokk fra det som en gang het Ladejarlen i Trondheim. Hun inspirerer Trondheim med internasjonale perspektiver på mat og kultur. Hun har jobbet med Unge Kokker siden 2015 og har hatt sitt eget cateringfirma Mexican Alternativ Cooking siden 2014.