Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
I forbindelse med at vi er utvalgt som europeisk matregion (ERG) ønsker vi å dekke på et langbord, til 25 personer. I nyåpnede Gauldalsporten sine lokaler, lørdag 3.juni kl 17.00 Menyen består av følgende retter og produsenter: Forrett Utvalgt Spekemat fra Mersmak Hovedrett Helges Elgsuppe med hjemmebakt flatbrød og ramsløk fra Nye Fumo og Røsbjørgvolden. Dessert Frisk fromasj med nøtter og bær-gele fra Soknedal Bakeri og Konditori. Drikke til maten er utvalgt håndverksbrygget øl og alkoholfritt fra Hognabrygg. Friskbrygget kaffe til desserten Pris pr kuvert kr 350,- Billetter kjøpes her Trøndelag er en europeisk matregion, med tittelen «European Region of Gastronomy» i 2022. Feiringen fortsetter med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg 2.-4. juni, og i Trondheim 3.-5.august. Til høsten braker det løs i Trondheim Spektrum med Oste-VM 26.-28. oktober og fortsetter med Bocuse d’Or Europe i 19.-21. mars 2024. Langbordene under Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg er en del av helheten der vi feirer vår fantastiske matregion. Dette er et «spise sammen» arrangement som Trøndelag fylkeskommune har gitt økonomisk støtte til.
Ingen hendelser funnet
mars
30 - 31
lør. - søn.
Vi får besøk av liverockbandet Main Street Revival. I tillegg lager kokken en innbydende grillfesttallerken som kan kjøpes fram til kl 22:00. Bar med alle rettigheter. Åpen 20:00 - 02:00 Billetter kr 395,-
april
20
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
4
tor.
17:30 - 23:00
To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny på lokale råvarer tilpasset de franske vinene.
13
18:30 - 22:30
Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
18