Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn.
Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård.
I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.
Ingen hendelser funnet
november
30
tor.
07:32 - 07:32
Ida Tester
01:18 - 10:18
SE OG LUKT: Elevene fikk komme frem og ta en nærmere titt på rettene under veis. Bak fra venstre: Odin Kurseth Sundal, Jackie Yan Bjørnmelen, Viola Stepankviska, kokk Nils Flatmark og Lukas Byre.
nov - des
30 - 1
tor. - fre.
Julegjøn
29 - 10
ons. - søn.
kåring av beste julebrus