Ferskt Brød og Modna Ost

Arrangement
Restaurant

Lørdagen (16 00-22 00) under Trøndersk Matfestival - et sted nær deg serverer Landhandelmuseet lokal mat "ferskt brød og modna ost" i en særegen atmosfære.

Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn.

Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård.

I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

november

30

tor.

07:32 - 07:32

Malvik
Arrangement

Ida Tester

30 nov.
kl. 07:32 - 07:32

november

30

tor.

01:18 - 10:18

Flatanger
Barn

SE OG LUKT: Elevene fikk komme frem og ta en nærmere titt på rettene under veis. Bak fra venstre: Odin Kurseth Sundal, Jackie Yan Bjørnmelen, Viola Stepankviska, kokk Nils Flatmark og Lukas Byre.

30 nov.
kl. 01:18 - 10:18

nov - des

30 - 1

tor. - fre.

Midtre Gauldal
Bryggeri
Guidet omvisning
Kurs

Julegjøn

30 nov. - 01 des.
kl. 09:40 - 09:40

nov - des

29 - 10

ons. - søn.

Hitra
Digitalt
Marked

kåring av beste julebrus

29 nov. - 10 des.
kl. 11:54 - 14:57
13 mar. - 16 mar.
kl. 13:54 - 14:01